به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محمود پارچه باف مدیر هیأت امنای ساخت ضریح امام حسین (ع) عصر امروز (5 خرداد) در همایش تجلیل از خادمان جشنهای نیمه شعبان که در سالن همایش پژوهشگاه دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم برگزار شد، عنوان کرد: فعالان برگزاری جشنهای نیمه شعبان از ابتدای انقلاب اسلامی در این عرصه فعالیت کردند و این میراثی است که از گذشتگان به ما رسیده است.
عضو هیأت امنای ستاد جشنهای نیمه شعبان اظهار داشت: در استان قم چراغانی به مناسبت نیمه شعبان از خیابان چهارمردان به صورت نمادین صورت گرفت و باعث شد که تمام خیابانهای استان در نیمه شعبان چراغانی شوند.
پارچه باف با بیان این که متأسفانه اخیرا چراغانی شهر در نیمه شعبان کمرنگ شده است، گفت: در سال 60 نظر به این که هزینه زیادی صرف جشنهای نیمه شعبان میشد، تصمیم گرفته شد که تمام هزینه این ایام خرج جنگ تحمیلی شود، اما امام خمینی (ره) با صراحت فرمودند که جشن امام زمان (عج) را با قوت و قدرت برگزار کنید و به جنگ هم کمک کنید.
وی افزود: آیت الله گلپایگانی در سال 70 توصیه کردند که در سوم شعبان نیز به مناسبت میلاد امام حسین (ع) جشن برگزار شود و هیأت قائمیه و ستاد برگزاری فعالیتهای مهدوی با اذن مراجع و هماهنگی مرجعیت در این مسیر فعالیت میکند.
مدیر هیأت امنای ساخت ضریح امام حسین (ع) تصریح کرد: دوام و بقای ستاد جشنهای نیمه شعبان به این دلیل است که به هر دو جهت قرآن کریم و اهل بیت (ع) توجه دارد.
پارچه باف ادامه داد: ستاد برگزاری جشنهای نیمه شعبان از سال 1380 با همکاری مرکز تخصصی مهدویت حوزههای علمیه، در برگزاری جشنهای نیمه شعبان تنوع فرهنگی داد و هدف اصلی و غایی ما در جهت ارتقای فرهنگ مهدویت است.
وی با قدردانی از موسسین جشنهای نیمه شعبان در استان قم و افرادی که در این مراسم سهم به سزایی داشتند، گفت: در اعیاد شعبانیه هر فردی با توان و بضعی که داشته است، در اشاعه فرهنگ مهدویت گام برداشته است.
پایان پیام/
نظر شما