به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت الاسلام صفر علی احیا، امروز (25 خرداد) در اولین جلسه ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر شهرستان قروه گفت: امر به معروف و نهی از منکر نشانه غیرت دینی مردم است و نباید در هیچ شرایطی ترک شود چرا که ترک آن انحطاط اخلاقی اجتماع را در پی دارد.
وی به شناخت بیشتر معروف ها و منکرها در جامعه اشاره و عنوان کرد: باید افکار عمومی و جامعه دینی و اخلاقی مان را نسبت به تمام مظاهر معروف و منکر بیشتر آشنا کرده و حقیقت و حکمت این دو فریضه الهی را به نحوی موثرتر به همگان آموزش دهیم.
امام جمعه قروه، با بیان اینکه برای بهتر اجرا شدن شعائر اسلامی در جامعه باید فرمایشات مقام معظم رهبری را نصب العین قرار داد، افزود: برجسته سازی در این راستا امری مهم بوده که ضروری است با آموزش، ترویج و اطلاع رسانی به این مسئله اهتمام ورزید.
حجت الاسلام احیا تصریح کرد: واقعیت آن است که امر به معروف حافظ حریم ها، مرزها و حقوق افراد، خانواده، اجتماع و جامعه در همه زمینه ها و احساس مسئولیت و مشکلات مردم را مشکلات خویش دانستن است.
فرماندار قروه نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهرستان قروه جزو 40 شهر منتخب کشور برای اجرای تذکر لسانی در سال جاری است، گفت: برنامه های اجرایی ستاد در این راستا راهکاری برای بسط و گسترش این فریضه الهی در اجتماع است از اینرو باید همه تلاش ستاد و همگان در ارائه برنامه های سازنده منعطف شود.
نادر فخری با اشاره به ترویج و احیای امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه با ناهنجاری های اجتماعی، گفت: دامنه و گستره امر به معروف و نهی از منکر بسیار وسیع است و با رویکرد فرهنگی بایستی در ترویج و احیای این شعایر اسلامی تلاش کنیم.
وی با تأکید بر احیاگری، آموزش و ساماندهی فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، اظهار داشت: فراهم کردن راهکارهای لازم برای اجرایی شدن این فریضه الهی از سوی مسئولان امری مهم است.
سرهنگ یوسفی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه نیز در ادامه از عضویت 767 نفر در 63 هسته امر به معروف و نهی از منکر در هیات های مذهبی، ادارات و اتحادیه های صنفی این شهرستان گفت: در رویکرد جدید ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر همه اقشار اجتماع موظف به تذکر لسانی به متعرضان حریم اجتماع هستند.
پایان پیام/
نظر شما