به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، سیدمحمدعلی ثابت مقدم، شهردار کلانشهر رشت امروز(4 خرداد)، در مراسم رونمایی از سه اثر تولیدی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس که با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری رشت در خانه میرزا کوچکخان جنگلی انجام شد، اظهار کرد: فلسفه حضور و مقاومت برای رزمندگان دفاع مقدس بر اساس یک ارزش واقعی تعریف شده است.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه رزمندگان دیروز این است که بتوانند این ارزشها را در جامعه امروز ترویج و تعمیم دهند، گفت: ما باید فارغ از شعار با عملکردمان حافظ این ارزشها باشیم.
ثابت قدم با اشاره به فلسفه دفاع، افزود: امروز نیز در عرصهای که جنگ نیست وظیفه ما این است که از حرف شعارگونه و رفتاری که به ظاهر ارزشی است دور باشیم و در عمل به آنچه که امروز توسط رزمندگان واقعی بدست آمده، احترام گذاشته و پیروی کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید بدانیم مقاومت در عرصه ای که دیگر جنگ نیست به چه شکلی است، افزود: همواره باید مولفه های دوران دفاعمقدس را در تمام شئونات زندگی رعایت کنیم.
ثابت قدم اضافه کرد: در حال حاضر همه ما باید به عنوان مدیران دولتی، کارمند و یا یک فرد فعال در بخش خصوصی به خودمان نگاه کرده و ببینیم هدف و اولویتمان منافع عمومی است یا اینکه به منافع خصوصی خود می اندیشیم.
وی خاطر نشان کرد: باید برای ارزش هایی که به پای آن خون هزاران تن ریخته شده است با بی طرفی و بدون در نظر گرفتن منافع شخصی، مقاومت و اصرار داشته باشیم.
شهردار رشت ادامه داد: ما علاوه بر داشتن علم و به کارگیری همه تجربیات گذشته و برای حفظ منافع عمومی کشورمان باید بر اهداف و ارزشی که در دوران دفاع مقدس داشتهایم نگاه کرده و در همان راستا حرکت کنیم.
وی با تاکید بر اینکه اختلافات نباید تریبونی برای منافع شخصی ما باشد و باید در نطفه از بین برود، افزود: مهم جوهر انسان است که از بدو تولد در انسان رشد کرده و شکل میگیرد.
دفاع مقدس یک دانشگاه واقعی بود
سعید(علی) فرجود، راوی کتاب«هفت ستون» نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه دفاع مقدس در حقیقت یک دانشگاه واقعی بود، گفت: پس از گذشت سالها و با توجه به زخم هایی که دارم، معنویات و احساس آرامش آن دوران هنوز مرا راضی نگه داشته است.
خردسال ترین رزمنده دفاع مقدس با اشاره به اینکه مشکلات ایثارگران تنها با اجرای راهیان نور حل نمیشود، اظهار کرد: ادارت، سازمان ها و نهادها بیشتر به بحث ایثارگران خود توجه کنند و برای شناخت آنان گام بردارند.
فرجود با تاکید بر اینکه ایثارگران اسناد زنده جنگ هستند، گفت: بهترین تبلیغی که می توان از دوران دفاع مقدس داشت همین معرفی رزمندگان و شهدا است.
وی با بیان اینکه رزمندگان با امام و انقلاب معامله کردند، افزود: حفظ حرمت ایثارگران ضروری است و جوانان باید با دلسوزان نظام و انقلاب آشنا شوند.
گفتنی است، در این مراسم کتاب هفته ستون(علی فرجود، خاطرات شفاهی جوانترین رزمنده دفاع مقدس)، نرم افزار نمایشگاهی(مستندات حضور گیلانیان در جنگ هشت ساله) و نرم افزار «به رنگ چمران» ویژه 53 شهید هنرستان شهید چمران رشت رونمایی شد.
پایان پیام/
نظر شما