به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از حوزه هنری، سنجر، سرپرست گروه تایپوگرافی كه این روزها آثارشان در گالری ابوالفضل عالی به نمایش درآمده است، گفت: این نمایشگاه نتیجه تلاش یك ترم دانشجویان رشته گرافیك دانشگاه جامع علمی كاربردی است.
وی درباره هنر تایپوگرافی گفت: تایپوگرافی علاوه بر هنرمندان، جایش را بین مردم عادی هم باز كرده است. این هنر میتواند سبب شود فاصلهای كه بین هنرمندان و مردم ایجاد شده كم شود، سواد بصری افراد جامعه افزایش پیدا كند و بار معنوی و اخلاقی داشته باشد.
این مدرس دانشگاه همچنین افزود: حروف فارسی بر اساس خطوط منحنی و دوار طراحی شدهاند كه این موضوع میتواند اوج و صعود در مسیر معنویات را به بیننده منتقل كند؛ ضمن این كه ما در این تابلوها از رنگهایی استفاده كردهایم كه بیانگر معنویت هستند.
سنجر ادامه داد: ما در این نمایشگاه میخواستیم نشان دهیم قابلیتهای خط فارسی به لحاظ زیبایی ظاهری و كاربرد مفهومی آن بسیار زیاد است. تركیببندی حروف، فرمگرایی و نمایش تصویری مضامین در این تابلوها به تصویر كشیده شده و علاوه بر چند شعر، یكی از موضوعاتی كه در این نمایشگاه مد نظر قرار گرفته، توجه به ضربالمثلهایی است كه در حال فراموش شدن هستند.
این گرافیست ضمن تشكر از حوزه هنری به خاطر فضایی كه برای برگزاری این نمایشگاه اختصاص داده، گفت: امیدواریم چنین حمایتهایی از سوی سایر نهادها هم انجام شود و تداوم داشته باشد تا شاهد رشد و شكوفایی دانشجویان رشتههای هنرهای تجسمی باشیم.
نمایشگاه تایپوگرافی گروه سماع در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری افتتاح شده و علاقه مندان برای دیدن این آثار میتوانند تا دهم خردادماه از ساعت ۹ تا ۱۸ بهجز روزهای تعطیل به آدرس: تهران، خیابان سمیه، نرسیده به خیابان حافظ، ساختمان حوزه هنری مراجعه كنند.
پایان پیام/
نظر شما