حقایق باید به صورت مستند به نسل آینده انتقال داده شود

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یکی از جفاهایی که در تاریخ صورت می‌گیرد تحریف واقعیات است، گفت: حقایق را می‌توانیم در مکتوبات باقی بگذاریم تا به نسل آینده منتقل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از فومن، ناصر عاشوری، نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی ظهر امروز(2خرداد) در همایش بهجت فقیهان در دانشکده فنی این شهرستان با تشکر از زحمات جهاد دانشگاهی برای برگزاری چنین همایشی اظهار کرد: ارزش و اهمیت شنیده‌ها و دیده‌ها باقی نمی‌ماند مگر اینکه مستند شود و در تاریخ ثبت گردد.

وی با بیان اینکه یکی از جفاهایی که در تاریخ صورت می‌گیرد تحریف واقعیات است، افزود: حقایق را می‌توانیم در مکتوبات باقی بگذاریم تا به نسل آینده منتقل شود.

نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی گفت: مفتخریم که در شهر فومن زادگاه آیت‌الله بهجت میزبان برگزاری چنین همایشی هستیم و روحانیون و مهمانان از جای جای کشور عزیزمان در این همایش حضور دارند.

عاشوری تصریح کرد: یکی از ثمرات این همایش ملی زحمات پژوهشی و تحقیقاتی است که به صورت مستند توسط گروهی از عزیزان به صورت کتاب جمع‌آوری شده است.

وی با بیان اینکه از حجت‌الاسلام ابوترابی فرد برای حضور در این مجلس تشکر می‌شود، خاطرنشان کرد: نائب رئیس مجلس شورای اسلامی مایه آرامش مجلس است  و با توجه به نگرشی که نسبت به امور مختلف دارند  در مسائل مهم نقش‌آفرینی درستی می‌نمایند.

عبادت آیت‌الله بهجت در طول یک شبنه روز کمتر از 11 ساعت نبود

در ادامه حجت‌الاسلام علی بهجت، فرزند آیت‌الله بهجت با بیان اینکه پدرش هیچگاه تمایل به مستند سازی در راستای زندگیش نداشت، اظهار کرد: به همین دلیل مستندات دوران زندگی آیت‌الله بهجت بسیار کم است و من تمام تلاش خود را می‌کنم تا بتوانم دست نوشته‌های ایشان را گردآوری نمایم.

وی با بیان اینکه در این راستا زمینه شناخت بیشتر این عالم ربانی فراهم می‌شود، افزود: عبادت پدرم در طول یک شبانه روز کمتر از یازده ساعت نبود و وقتی ایشان از مسجد به منزل می‌آمدند عبادت خود را ادامه می‌دادند و لحظه‌ای از یاد خداوند غافل نمی‌شدند.

فرزند آیت‌الله بهجت با بیان اینکه پدرم از دوران کودکی و در سن دوزاده سالگی پرده‌ها برایشان کنار رفته بود و چیزهایی مشاهده می‌کرد که کسی آن چیزها را نمی‌دید، گفت: انسان‌های فرهیخته گول ظواهر دنیا را نمی‌خورند و هدف متعالی دارند.

پایان پیام/

کد خبر 460406

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha