خبرگزاری شبستان- خراسان جنوبی؛ هر وقت دلم می گرفت می آمدم سرقبر این شهیدان و با آنها درد دل می کردم...
می گفت: شهدای اینجا هم گمنام و هم غریب هستند چون اینجا پارک است و اکثر افرادی که به اینجا می آیند برای دل خودشان می آیند نه برای شهدا! به همین خاطر احساس می کنم این شهدا خیلی غریب هستند.
بارها و بارها با این شهیدان درد دل کرده ام و از آنها در زندگی شخصی خود مدد خواسته ام و کمک آنها را نیز بارها و بارها حس کرده ام. می گفت: حاج حسین یکتا یکی از راویان دفاع مقدس در سفر راهیان نور برایمان گفت: شب جمعه که می شود شهدا همه دور هم جمع می شوند و امام حسین (علیه السلام) در وسط می نشیند.
با تاکید و خوشحالی خاصی ادامه می دهد: امشب شب جمعه است و شهدا دور هم جمع هستند، شب میلاد امام حسین(علیه السلام) است و این امام بزرگوار نیز با شهدا هستند و اینجا؛ گلزار شهدای گمنام است.
سمانه طهماسبی، طلبه سطح 2 حوزه علمیه نرجس بیرجند که همراه مهدی کیانی، دانشجوی رشته مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور بیرجند تصمیم گرفتند زندگی مشترک خود را از گلزار شهدا آغاز کنند.
عروس خانم با تاکید خاصی ادامه می دهد: شهدا را خیلی دوست دارم، به همین دلیل دوست داشتم زندگی من با آنها عجین شود.
وی با بیان اینکه بعد از خواستگاری، پیشنهاد برگزاری امراسم عقدمان در اینجا از سوی من مطرح شد و آقا داماد هم پذیرفت و والدین دو طرف هیچ مخالفتی نکردند، گفت: آرامشی را که به یمن شهدا بدست آورده ام از همین الان به خوبی احساس می کنم، مطمئن هستم که همه اینها لطف و مدد شهدا است.
وی با اشاره به اینکه مهریه من 72 سکه بهار آزادی است، به جوانان توصیه کرد: شروع زندگی از این محل باعث می شود که خیلی از دغدغه ها کم شود و زندگی مشترک بدون گناه شروع شود.
آقا داماد، مهدی کیانی دانشجوی رشته مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور بیرجند نیز به خبرنگار شبستان گفت: به جوانان توصیه می کنم که بیایند و زندگی خود را از این مکان مقدس شروع کنند.
وی با تاکید بر اینکه جوانان باید درخصوص زندگی شهدا مطالعه، تحقیق و تفحص کنند، افزود: ما امروز بسیاری از موفقیت های خود را مدیون شهدا هستیم.
وی اظهار امیدواری کرد: آغاز زندگی مشترک از گلزار شهدای گمنام نیازمند فرهنگسازی است.
فرهنگ تکلف ها در جامعه قوت گرفته است، باید افرادی این جریان را بشکنند
حجت الاسلام دکتر محمدهادی شهاب، استادیار گروه فلسفه و معارف اسلامی دانشگاه بیرجند که خطبه عقد ازدواج این زوج جوان را قرائت کرد، در حاشیه این مراسم معنوی به خبرنگار شبستان گفت: متاسفانه فرهنگ تکلف در جامعه قوت گرفته است و باید افرادی پیدا شوند و این جریان را بشکنند.
وی حُسن این مراسم را سادگی و دور بودن از تکلف توصیف کرد و اظهار امیدواری کرد: به مدد شهدا، این زوج جوان زندگی خوبی داشته باشند.
حجت الاسلام شهاب با بیان اینکه این جریان (برگزاری ازدواج ساده) به یک جریان تبدیل شود، بسیاری از ناهنجاری های اجتماعی کاهش می یابد، افزود: موافق برگزاری جشن ازدواج به صورت ساده و بی تلکف هستم ولی مهمتر از این موضوع این است که زوجین به این مهم باور داشته باشند.
پایان پیام/
گزارش؛ زینب رمضانی
نظر شما