به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام والمسلمین کرمی درهمایش دوره چهارم طرح علمی تخصصی سراج(ویژه مدیران کانون های تخصصی و مساجد دانشگاهی کشور) که در اردوگاه ولایت قم برگزار شد، اظهار داشت: برای انجام کار فرهنگی ابتدا باید مخاطب را بشناسیم و بر اساس نیاز های مخاطب دست به کار فرهنگی بزنیم، شناخت مخاطب در جذب آن بسیار تاثیر گذار است و این مهمترین نکته در آغاز کار فرهنگی است.
وی بیان داشت: در کار فرهنگی باید اندیشه و دل مخاطب را تحت تاثیر قرار بدهیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم، تا عواطف و فکر مخاطب را به دست نیاوریم نمی توانیم تاثیر گذار باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی خاطرنشان کرد: برای تحت تاثیر قرار دادن مخاطب مجوز نداریم از هر روشی استفاده کنیم، بهترین راه همان راهی ست که در آموزه های الهی و دینی وجود دارد، رفتار و شیوه اهل بیت(ع) بهترین نوع جذب مخاطب است، نبی اکرم(ص) اخلاق را روش کار خود قرار داده و هدف بعث خود را مکارم اخلاق معرفی می کند.
وی عنوان داشت: در کار فرهنگی بعد از شناسایی نیاز ها و استفاده از شیوه های درست جذب، باید مشکلات و ریشه آن را شناخت، ریشه بسیاری از مشکلات و منکرات آن چیزی نیستند که در ظاهر امر پیداست، به عنوان مثال مسئله بد حجابی خیلی وقت ها ریشه اش چیز دیگری ست، اصلا بحث حجاب مطرح نیست، بحث به دست آوردن مقبولیت جمعی است.
حجت الاسلام والمسلمین کرمی تصریح کرد: برای شناخت مشکل و ریشه آن هم ابتدا باید به شناخت هویت برسیم، یعنی عواطف او را به کار بگیریم تا هویت و دغدغه هایش برایمان مشخص شود، بعد با متخلق بودن به اخلاق اسلامی، داشتن نشاط و زمان شناسی می توانیم تاثیر گذاری مطلوبی داشته باشیم.
وی در پایان ابراز داشت: من همواره به تمام افرادی که در کار فرهنگی فعال هستند کتاب سرگذشت دو خواهر نوشته شهید آمنه بنت الهدی صدر را معرفی می کنم.
پایان پیام/
نظر شما