برنامه های واحد خواهران کانون ها باید با قرآن کریم و آموزهای اسلامی رونق بخشیده شود

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام سلیمانی با توصیه به مسئولان واحد خواهران دبیرخانه های کانون های مساجد به داشتن سرمایه اخلاص و بصیرت، گفت: برنامه های واحد خواهران کانون ها باید با قرآن کریم و آموزه های اسلامی رونق بخشیده شود.

 به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، نشست راهبردی و  هم اندیشی دفتر امور خواهران دبیرخانه های کانون های مساجد کشور  عصر روز گذشته 30 اردیبهشت در ستاد عالی کانون های مساجد کشور برگزار شد.

 

در این نشست، حجت الاسلام حمید رضا سلیمانی، دبیرستاد عالی کانون های مساجد کشور گفت: پذیریش یک مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی از یک منظر کار ساده ای دارد و داوطلبان فراوانی دارد اما در مقام عمل شایستگی ها بسیاری باید احراز کرد تا در انجام این ماموریت در پیشگاه خداوند و در بین مردم سر افراز بود. بهترین  عنصر برای موفقیت در امر ترویج دین خدا اخلاص است.اگر سرمایه انسان اخلاص بود، سایر استعددهای او هم می تواند به خوبی شکوفا شود و به ثمر برسد.

 

وی دومین عنصری که  باید مورد توجه قرار گیرد را بصیرت دانست و تصریح کرد: اگر عنصر بصیرت در انسان وجود داشته باشد. انسان می تواند، موانع را یکی پس از دیگری پشت سر بگذارد.

 

 حجت الاسلام سلیمانی با اشاره به فرمایش خداوند به پیامبر( صلی الله علیه) در سوره یوسف بیان کرد: خداوند در این آیه می فرماید: "قُل هٰذِهِ سَبيلي أَدعو إِلَى اللَّهِ  عَلىٰ بَصيرَةٍ أَنا وَمَنِ اتَّبَعَني  وَسُبحانَ اللَّهِ وَما أَنا مِنَ المُشرِكينَ"، «بگو: این راه من است من و پیروانم با بصیرت کامل، همه مردم را به سوی خدا دعوت می‌کنیم، منزّه است خدا و من از مشرکان نیستم"»

 

 انگشت اشاره در این دعوت باید به سوی خداوند تبارک و تعالی باشد. برخی در مسیر تبلیغ دین خدا انگشت اشاره شان به سمت خودشان متوجه است اما انسان های پاکزاد و کسانی که مسیر انبیا و  اهل بیت( علیه السلام) را دنبال می کنند انگشت اشاره شان به سمت خالق هستی است و همه را به سمت مبدا نجات بخش هدایت می کنند و اگر انسان بخواهد به این حقیقت دست یابد راهی جز اخلاص ندارد. بنابراین دعوت به سوی خدا باید از روی بصیرت انجام شود.

 

 دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور خطاب به کارشناسان امور خواهران دبیرخانه های کانون های مساجد سراسر کشور گفت:  لحظاتی را برای خودتان خلوت کنید و به این موضوع فکر کنید که برنامه هایی که در برگزاری آن مشارکت دارید آیا حقیقتا برای خدا است. شما که محور فعالیت فرهنگی هستید، باید خودتان به سرمایه اخلاص و بصیرت مسلح باشید و برای رسیدن به سرمایه اخلاص باید کارها را با خدا معامله کنید در این صورت است که روحیه اخلاص در شما تقویت می شود.

 

 حجت الاسلام سلیمانی اظهار کرد: برای انتقال پیام به مخاطب باید از چهار طریق محتوای پیام، عامل پیام، ابزار پیام و روش بیان استفاده کرد. درستاد عالی کانون های مساجد کشور ما به دنبال انتقال دین خدا هستیم و باید  به این  چهار عنصر توجه داشته باشیم.

 

 نکته دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که محتوای ارایه شده عقلانی، عاطفی و راهگشا باشد در این صورت  است که می تواند به مخاطب تاثیرگذار باشد و مهمترین و مستحکم ترین منبعی که این سه ویژگی را دارد آموزه های دینی و قرآن کریم است. بنابراین لازم است جلسات در حوزه امور خواهران  دبیرخانه کانون های مساجد و خارج از  دبیرخانه را با  این محتوا رونق ببخشید.

 

 وی گفت: رسالت  شما در امور خواهران، انتقال پیام، اسلام ناب  به مخاطبانی که با مسجد و خانه خدا سر و کار دارند، است از اینرو برنامه ریزی ها در سال 94 باید با توجه به این موضوع باشد که واحد خواهران دبیرخانه  کانون های مساجد را به واحد خواهران طراز اسلامی نزدیک کنیم و بهترین پیام را به بهترین شیوه به مخاطب منتقل کنیم.

 

دبیر ستاد عالی کانون های مساجد کشور تصریح  کرد: امروز که در جنگ فرهنگی دشمن قرار گرفته ایم، بهترین شیوه برای مقابله با آن ترویج سبک زندگی اسلامی  است. زیراکه امروز دشمن بر قشر زنان سرمایه گذاری کرده است و تلاش دارد، عفاف و حجاب را از زن مسلمان به یغما ببرد.

 

وی  با اشاره به نامگذاری سال 94 به عنوان "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" گفت: لازم است در ارتباط با شعار سال هم چاره اندیشی صورت گیرد و این شعار در محیط خانواده، فامیل، آشنایان و جامعه فرهنگسازی شود و از لحاظ محتوایی به موضوعات دینی، توجه به احکام و ارتباط با رساله مراجع و نیز  موضوع اخلاق توجه صورت گیرد.

 

 حجت الاسلام سلیمانی همچنین بر لزوم سرمایه گذاری در موضوع نماز در برنامه ریزی ها تاکید کرد و گفت: نماز سرمایه ای است برای سعادت دنیا و آخرت و سفارش انبیاء و اولیا الهی هم برهمین بوده است.  از طرفی پایگاه اقامه نماز، مسجد است و  آنجا محور فعالیت و حرکت ما است بنابراین باید تلاش صورت گیرد تا نمازگزاران با معرفت بیشتر با خدا ارتباط برقرار کنند.

 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 459968

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha