مشارکت ۳۱ مرکز علمی، دانشگاهی و حوزوی در نهمین همایش پژوهش های قرآنی

خبرگزاری شبستان: اکبری از مشارکت ۳۱ مرکز علمی، دانشگاهی و حوزوی در این دوره همایش خبر داد و گفت: در مجموع ۷۰۰ اثر علمی به دبیرخانه همایش این دوره ارسال شد.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد اکبری صبح امروز در نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی با بیان اینکه این همایش با موضوع قرآن کریم و فرهنگ وحیانی برگزار می شود اظهار داشت: در این مراسم از مقام شامخ علمی و معنوی آیت الله قرشی مفسر بزرگ قرآن کریم تجلیل خواهد شد.

وی با بیان اینکه توجه به اهمیت و اهتمام به امر پژوهش و امر تحقیق در منظر قرآن کریم و مکتب وحیانی و همچنین سیره اهل بیت زیباترین موضوع زیربنایی در ساختار دین اسلام محسوب می شود افزود: در میان نام مکاتب الهی هیچ مکتبی همچون اسلام به امر پژوهش و تحقیق و ارج نهادن به مقام پژوهشگران ارزش و اهمیت نداده است.

حجت الاسلام اکبری با بیان اینکه پژوهش قرانی از سوی خداوند به عنوان زیباترین گوهر دعوت به سوی حق معرفی شده است افزود: اساس، پایه وریشه تمام علوم و دانش ها و همچنین حکمت نظری وعملی معارف الهی است گفت: توجه به آسیب ها و خطرات پژوهش های قرآنی نیز باید مدنظر باشد زیرا منشا پیدایش تحریف معارف الهی، تفسیر به رأی ها و ظهور عرفان های کاذب و همچنین فرق اسلامی ضاله مانند تکویری و داعشی برخاسته عدم از تحقیق و پژوهش در قرآن و یا تحقیق نادرست و تفسیر های غلط از متون قرآن است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه و علوم معارف قرآن کریم با بیان اینکه تولیت برگزاری همایش بین المللی پژوهش های قرآنی با این دانشگاه است تصریح کرد: در نهمین دوره این همایش بیش از 700 اثر علمی شامل کتاب، مقاله، پایان نامه و طرح پژوهشی از 31 مرکز علمی، دانشگاهی، پژوهشی و حوزوی داخلی و خارجی به دبیرخانه ارسال شد.

وی اضافه کرد: از حیث تخصصی پژوهشگران در این رخداد بزرگ پژوهشی جهان اسلام می توان گفت پژوهشگرانی از یازده رشته علوم انسانی، علوم تجربی، پزشکی، علوم پایه، علوم تربیتی، فقه، حقوق، کامپیوتر، زیست شناسی، فلسفه، علوم حوزوی و ... در این دوره مشارکت داشته ا ند.

حجت الاسلام اکبری با اشاره به اعتبار و سطح عملی پژوهشگران در این دوره گفت: در این دوره از همایش مجتهده حوزه استاد تمام، دانشیار، استادیار، مربی و دانشجوی دکترا و کارشناسی ارشد و کارشناسی حضور داشتند که در مجموع 259 دکترای دانشگاه و حوزه، 88 دانشجوی دکترا، 288 کارشناس ارشد، 40 کارشناس و همچنین 40 اثر پژوهشی خارجی آثار علمی خود را به دبیرخانه ارائه دادند.

مسئول کمیته پژوهش های قرآنی سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم افزود: آثار علمی از 12 کشور خارجی شامل مغرب، مراکش، الجزایر، یمن، لیبی، عربستان، مصر، افغانستان، سوریه، اردن، تاجیکستان و فلسطین 40 اثر خارجی به دبیرخانه ارائه دادند که در مجموع 40 اثر داخلی و خارجی به عنوان برگزیده انتخاب شدند که 5 اثر برتر در روز اختتامیه تجلیل خواهند شد.

وی در پایان با بیان اینکه مقالات برتر دوره هشتم همایش های پژوهش های قرآنی چاپ شده و در مراسم امروز رونمایی می شودخاطرنشان کرد: آثار و مقالاتی که در این دوره بر اساس نظر هیات داوران و کمیته علمی دارای اعتبار علمی و پژوهشی باشند چاپ خواهد شد و در اختیار علاقه مندان قرار می گیرد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 459956

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha