اولویت بر واگذاری فعالیت های قرآنی به موسسات مردمی است

خبرگزاری شبستان: معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: موسسات باید بهترین رتبه بندی را داشته و در حوزه های تخصصی از جمله تدبر و مفاهیم، کودک و نوجوان و تولیدات نرم افزاری فعال شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجت الاسلام محمدرضا حشمتی پیش از ظهر امروز(30 اردیبهشت) در جمع مدیران موسسات قرانی استان کرمانشاه، اظهار کرد: در این جلسات به دنبال پی بردن به ضعف های موجود و تلاش برای رفع ان ها هستیم.

 

وی ابراز کرد: به دنبال آن هستیم که کارها را به حوزه مردم و موسسات مردمی واگذار کنیم که باید همراه با آموزش، ارشیابی، حمایت و هدایت جریان های فعال در این حوزه، سازکارهای لازم را فراهم کنیم.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به اولویت های ده گانه این معاونت در سال جاری اشاره و بیان کرد: اولویت مرکز فرماندهی قرآن کشور با این است که موسسات را به سمت مباحث تدبر و فهم قرآن،ارتقاء سطح دانش حوزه های قرآنی، رویکرد به هنر، حوزه مجازی و کار در حوزه کودک و نوجوان سوق دهیم.

 

وی گفت: در استان محروم و مرزی کرمانشاه که همجوار با کشور عراق و دارای مذاهب و فرقه های مختلف است و آسیب های فراوانی ناشی از جنگ بر آن تحمیل شده اقتصا دارد که نگاه ویزه تری نسبت به سایر استان ها به آن داشته باشیم.

 

این مقام مسئول، با تأکید بر اینکه باید کمک مالی بیشتری به استان کرمانشاه داشته باشیم، اظهار کرد: چیزی که بیشتر از هر مسئله ای باید مورد توجه قرار بگیرد این است که ساز و کار ارتقاء فعالیت های قرآنی را به عنوان مجموعه فعالیت های مردمی مورد توجه قرار دهیم.

 

حشمتی، تربیت مربیان متخصص و تدوین نرم افزارهای آموزشی مورد نیاز در این عرصه را متذکر شد و خاطرنشان کرد: شهرستان سرپل ذهاب که در منطقه مرزی و محروم بوده نیاز بیشتری دارد و باید بخش عمده ای از امکانات را به آن سمت ببریم.

 

وی سیاست این معاونت را بر واگذاری فعالیت های قرآنی به موسسات عنوان و ابراز کرد: واگذاری فعالیت ها به موسسات را خیلی جدی گرفته ایم و در راستا بیشتر فعالیت ها از جمله 90 درصد آزمون ها در موسسات صورت می گیرد.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تأسیس صندوق حمایت از فعالین قرآنی از دیگر برنامه های شاخص ما در سال جاری است که دولت نیز اعتبارات خوبی را به آن اختصاص داده است.

 

وی اضافه کرد: با تأسیس رسمی این صندوق بحث بیمه حمایتی فعالین قرانی و اختصاص تسهیلات از طریق آن صورت می گیرد.

 

حجت الاسلام حشمتی همچنین در خصوص قطع بیمه فعالین قرآنی عنوان کرد: وضعیت بیمه شدگان جامعه قرآنی پس از پایش افراد بیمه شده و ثبت نام مجدد آنان تا پایان خرداد سال جاری تثبیت شده و بیمه آنان برقرار می شود.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه اعضای جدید از طریق صندوق حمایت از فعالین قرآنی بیمه می شوند، ابراز کرد: در حال حاضر 3 هزار نفر از حمایت بیمه ای برخوردارند که این میزان تا 10 هزار نفر در کشور افزایش می یابد.

 

وی اعلام کرد: در مناطق محروم باید شرایط را سهل تر بگیریم تا افراد بیشتری تحت پوشش چتر حمایتی بیمه قرار بگیرند.

 

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: در بحث سطح بندی، رتبه بندی و تخصصی کردن موسسات هم تأکید زیادی داریم که موسسات بهترین رتبه بندی را داشته و در حوزه های تخصصی از جمله تدبر و مفاهیم، کودک و نوجوان و تولیدات نرم افزاری فعال شوند.

 

حجت الاسلام حشمتی حوزه نرم افزاری و ورود به عرصه تولید محتوایی را از ضرورت های موجود در فعالیت های موسسات برشمرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 459856

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha