به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، محسن محرری شب گذشته(24خرداد)در نخستین جلسه شورای هماهنگی دانشگاهها، موسسات و مراکز آموزش عالی استان قم در سخنانی اظهار داشت: قم خاستگاه انقلاب اسلامی و مرکز تولید و نشر تفکر ناب شیعی بوده و از جایگاه علمی و معنوی شایستهای در سطح ملی و بینالمللی برخوردار است.
وی با اشاره به وجود حداقل 30 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در استان قم و نقش اساسی آنها در رشد و توسعه و پیشرفت استان در عرصههای مختلف خاطرنشان کرد: مهمترین ویژگی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در استان قم تأثیرگذاری فرهنگی آنها در سطح بینالمللی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم گفت: از همین رو مسئولان امر باید برنامهریزی و سیاستگذاری در جهت رشد کمی و کیفی دانشگاهها در استان قم را با نگاه و رویکرد ویژه دنبال کرده و نسبت به این امر خطیر و حساس توجه و دقت نظر داشته باشند.
وی در ادامه افزود: شورای هماهنگی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان قم به منظور متناسبسازی رشد کمی و کیفی دانشگاهها با نیازهای بخشهای مختلف اداری، اجرایی و تولیدی استان تشکیل شده و به منظور سازماندهی، تعیین فرآیندها و شیوههای تصمیمگیری آییننامه آن تدوین شده است.
محرری همچنین تصریح کرد: مسئولان امر باید نیازهای استان قم در عرصههای مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی و حوزه علوم انسانی را بر اساس سند چشمانداز توسعه استان احصاء کرده و بر همین اساس میزان پذیرش دانشجو در رشتهها و مقاطع مختلف تحصیلی و راهاندازی رشتههای جدید تحصیلی را مشخص سازند.
وی از تدوین پیشنویس طرح آمایش آموزش عالی استان خبر داد و گفت: روسای دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، نخبگان و صاحبنظران حوزوی و دانشگاهی باید دیدگاهها و نقطه نظرات خود را در خصوص این طرح آمایش ارائه کرده تا راهبردهای کلان و اساسی در این زمینه به خوبی فراهم شود.
به گزارش روابط عمومی استانداری قم، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری قم در پایان اظهار امیدواری کرد با تشکیل این شورای هماهنگی شاهد انسجام هرچه بیشتر و ایجاد وحدت رویه در برنامهها و سیاستگذاریهای نظام آموزش عالی در استان قم باشیم.
در ابتدای این جلسه نیز روسای دانشگاهها و برخی مدیران دستگاههای اجرایی نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در خصوص اهداف و برنامههای شورای هماهنگی مراکز و موسسات آموزش عالی استان ارائه کردند.
پایان پیام/
نظر شما