تمایز مسابقات بین المللی قرآن ایران توجه به پژوهش های قرآنی است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام اکبری گفت: یکی از امتیازات مهم این مسابقات بین المللی قرآن  توجه به بحث پژوهش ها و معارف قرآنی است که لازم و ضروری است.

حجت‌الاسلام محمد اکبری، دبیر نهمین همایش بین‌المللی پژوهش‌های قرآنی ، با اشاره به اهم فعالیت های انمجام شده در راستای اجرای هرچه بهتر این همایش به خبرنگار قران و معارف خبرگزاری شبستان گفت: نهمین همایش پژوهش های قرانی یکی از مهم ترین بخش های سی و دومین دوره  مسابقات بین المللی قرآن خواهد بود که در واقع یکی از امتیازات مهم این رقابت ها توجه به بحث پژوهش ها و معارف قرآنی است که لازم و ضروری است.

وی افزود: امسال این همایش 31 اردیبهشت ماه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی با موضوع قرآن کریم و فرهنگ وحیانی برگزار می شود.همان طور که می دانید خود مسأله فرهنگ موضوع فطری، روانی و درونی آحاد انسان ها از بدو خلقت تا پایان دنیا بوده و خواهد بود.

حجت الاسلام اکبری عنوان کرد: فرهنگ یکی از مسائل بسیار مهم و آسیب پذیر است و آسیب های آن در فرهنگ اسلامی تأثیر گذاشته است و ما این موضوع مهم را به مناسبت سال نام گذاری 93 مبنی بر فرهنگ و اقتصاد توسط مقام معظم رهبری انتخاب کردیم.

 

وی تصریح کرد:  دبیرخانه علمی نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی بیش از 700 اثر شامل مقاله، کتاب و... دریافت کرده است که از این میان 40 نفر تجلیل می شوند و لوح تقدیر و گواهی نامه دریافت می کنند همچنین مقالاتی که در حد ارزش و اعتبار علمی و پژوهشی باشند رادر مجموعه مقالات چاپ و در اختیار همه علاقه مندان و مراکز علمی و پژوهشی قرار می دهیم.

دبیر نهمین همایش بین المللی پژوهش های قرآنی اظهار کرد:  اکنون مرحله داوری آثار به پایان رسیده و نتایج به شرکت کنندگان و صاحبان مقالات اعلام شده است تا در روز همایش شاهد ارائه مقالات باشیم و من از همین جا دعوت می کنم  از همه صاحب نظران،پژوهشگران و اصحاب قلم در این رویداد و رخداد بزرگ علمی و فرهنگی جهان اسلام شرکت کنند.امیدواریم همه مشتاقان به معارف ناب قرآنی حضور گرمی داشته باشند.

حجت الاشسلام اکبری عنوان کرد: ما بیاد بیشتر تلاش کنیم و مسئولین دست اندر کار و  کارگزاران پژوهش های قرآنی اهتمام بیشتر داشته باشند تا جامعه علمی و پژوهشی ، حوزوی و دانشگاهی را در سطح جهان اسلام در این نقطه متمرکز کنیم و از این بستر و ظرفیت برای رشد ، تعالی  نوآوری و آسیب شناسی مسائل فرهنگی جهان اسلام حداکثر استفاده را ببریم.

 

وی خاطرنشان کرد: این همایش می تواند به وحدت،  انسجام، اتحاد و همدلی و همزبانی در سطح جهان بین همه خواص اندیشمندان، پژوهشگران، مؤلفین و همه پرچم داران عرصه علم و فرهنگ کمک کند.

 پایان پیام/

کد خبر 459483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha