به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، مریم الهی پور دبیر هشتمین جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران امروز (28 اردیبهشت) در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به این که جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران از سال 85 آغاز شده است، عنوان کرد: هر سال بعد از پایان سال تحصیلی، برترینهای سال در عرصههای آموزش، پژوهش و فرهنگی انتخاب و در سال بعد در جشنواره تقدیر میشوند.
دبیر هشتمین جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران اظهار داشت: در هشمین جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران از 156 برتر و شایسته تقدیر از 26 استان در سه عرصه آموزش، پژوهش و فرهنگی تقدیر میشود که از ۵ مدرسه علمیه خواهران در قم ۱۸ نفر تقدیر می شوند.
الهی پور بیان کرد: در عرصه آموزش، 15 نفر از شرکت کنندگان المپیادهای علمی مورد تقدیر قرار میگیرد، همچنین در آزمونهای ورودی نیز نفرات اول، دوم و سوم مورد تقدیر قرار میگیرد.
وی افزود: در عرصه فرهنگی 73 نفر از برترینهای حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور مورد تقدیر قرار میگیرند که در این عرصه 49 نفر در مسابقه کتابخوانی انتخاب شدند همچنین برترینها در بخش مبلغ برتر، وبلاگ برتر، دبیر انجمن دانش آموختگان، مربی فیض نور معرفی میشوند.
کارشناس ارتباطات و امور بین الملل مرکز مدیریت حوزه گفت: در عرصه فرهنگی نیز 65 نفر به عنوان نفرات برتر معرفی میشوند که در این عرصه بحث کتاب، پایان نامه، تحقیق پایان نامه، دبیر هستههای پژوهشی، استاد داور پایان نامه، استاد مشاور وجود دارد.
الهی پور عنوان کرد: هشتمین جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران با حضور مدعوین از جمله برترینهای حوزههای علمیه خواهران و مدیران و مؤسسین مدارس در روز چهارشنبه (30 اردیبهشت) در مجتمع فرهنگی نرجس خاتون واقع در جمکران برگزار میشود.
وی با بیان این که این جشنواره در دو نوبت صبح و عصر برگزار میشود، ادامه داد: آیت الله مقتدایی رئیس شورای سیاستگذاری حوزه و همچنین علاسوند استاد حوزه و دانشگاه به عنوان سخنران حضور دارند، همچنین حجتالاسلام زمانی معاون امور بینالملل حوزه برادران در نوبت عصر به سخنرانی میپردازد.
دبیر هشتمین جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران بیان داشت: برنامه اصلی این جشنواره در نوبت صبح برگزار میشود، در نوبت عصر برنامههای ویژه ای برای هر یک از عرصههای آموزش، پژوهش و فرهنگی با معاونتهای مربوطه برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما