به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علیرضا رنجبرضرابی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان، عصر گذشته (24 خرداد) در مراسم افتتاح همزمان 159 پروژه کشاورزی این استان در شرکت میثاق فامنین، گفت: 159 پروژه عمرانی و تولیدی در هفته کشاورزی در سطح این استان افتتاح می شود تا شاهد شتاب هرچه بیشتر در این بخش مهم شویم.
وی با اشاره به ایجاد بیش از 855 فرصت شغلی با اعتباری بالغ بر 370 میلیارد ریال در راستای افتتاح این پروژه ها، اضافه کرد: افتتاح این پروژه ها موجب انتخاب این استان به عنوان استان پیشرو در زمینه امور زیربنایی کشاورزی در سطح کشور می شود.
وی با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان "جهاد اقتصادی" توسط مقام معظم رهبری، تصریح کرد: این شعار مختص امسال نیست و جهاد کشاورزی نه تنها عنوان جهاد را به همراه دارد، بلکه مفهوم جهاد را در بردارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه نگاه ها به جهاد کشاورزی نباید تنها اقتصادی باشد، گفت: سازمان جهاد کشاورزی، سازمانی فرهنگی و اقتصادی است که در این راستا در کنار برنامه های اقتصادی، برنامه های مختلف فرهنگی و مذهبی را در راس فعالیت های خود قرار داده است.
ضرابی با بیان اینکه این سازمان تنها دستگاه اقتصادی است که نماینده ولی فقیه دارد، اضافه کرد: این مسئله نشان دهنده فرهنگی بودن آن است و همچنین وجود اداره عقیدتی نشان دهنده تفاوت سازمان جهاد کشاورزی با سایر دستگاه های اقتصادی است.
وی شاخصه های مدیریتی سازمان جهاد کشاورزی را فرهنگ جهادی و مدیریت جهادی در دین مبین اسلام دانست و تصریح کرد: این شاخصه ها با برنامه های فرهنگی غنی و محتوایی در سطح این سازمان طی سال جاری محقق می شود.
وی با بیان اینکه نگاه راهبردی در برنامه پنجم این سازمان طی سال گذشته وجود داشت، اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی استان طی سال گذشته، 400 پروژه استانی در قالب 46 طرح و یک هزار و 273 پروژه ملی در قالب 32 طرح را با اعتباری حدود 840 میلیارد ریال اجرایی کرده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به پرداخت بیش از یک میلیارد و 200 میلیون ریال تسهیلات بانکی به کشاورزان این استان طی گذشته، گفت: این روند طی سال جاری ادامه می یابد تا این رقم به یک میلیارد و 500 میلیون ریال برسد.
رنجبر ضرابی با بیان اینکه بیش از 416 میلیارد ریال اعتبار در اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها در سطح این استان طی سال گذشته اختصاص داده شده است، اضافه کرد: با توجه به اینکه صرفه جویی در آب یکی از بحث های مهم دین اسلام است، باید به مصرف بهینه آب توجه خاصی شود.
وی با تاکید براینکه اجرای این پروژه های مختلف عمرانی و فرهنگی در بخش الگوی مصرف انرژی موجب ایجاد اشتغال بیشتر جوانان استان می شود، تصریح کرد: آماده کردن زیرساخت ها یکی از مولفه های اشتغال پایدار است.
وی با اشاره به ایجاد شغل برای بیش از 5 هزار و 920 نفر طی سال گذشته در بخش کشاورزی در سطح این استان، اظهار داشت: از این تعداد، 155 نفر فارغ التحصیلان این بخش بوده اند و ایجاد شغل برای بیش از 6 هزار و 650 نفر از تعهدات این سازمان طی سال جاری است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه نوآوری یکی از مولفه های فرهنگ جهادی است، گفت: این مولفه به عنوان اصلی ترین عامل در تحقق جهاد اقتصادی درنظر گرفته می شود.
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان همدان نیز در ادامه گفت: اگر اهل آبادی ها و روستاهای نظام اسلامی با در نظر گرفتن ایمان و تقوا به تولید محصول بپردازند، خداوند برکت خود را از آسمان و زمین نازل می کند.
حجت الاسلام محمد نجفی زاده با بیان اینکه مهم ترین وظیفه کشاورزان قبل از تولید محصولی سالم و حلال، اهل نماز و زکات بودن است، اضافه کرد: پرداخت زکات موجب حلال شدن محصول، رضای خداوند و مخلوق خدا می شود.
وی تصریح کرد: کشاورزان باید از فقیران غافل نباشند و این فریضه الهی را با پرداخت زکات ادا نمایند، چراکه خداوند در اموال اغنیا، حقی برای فقرای جامعه اسلامی قرار داده است.
حجت الاسلام نجفی زاده با تاکید بر اینکه پرداخت زکات یکی از فریضه های ادای شکر خداوند از نعمات است، اظهار داشت: پرداخت زکات توسط کشاورزان می تواند الگویی برای اقشار مردم در هر شغل و منسبی می شود.
پایان پیام/
نظر شما