به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، نمایشگاه قرآن در حاشیه سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قران همه روزه میزبان مردم و علاقه مندان قرآن کریم است.
بنابراین گزارش یکی از نکته های جالب عرضه محصولات صوتی و تصویری استاد مشاری العفاسی قاری و موشح و آهنگ ساز کویتی است.چندی پیش خبری مبنی بر که مشاری بنراشد العفاسی در جدیدترین تصاویری که توسط خود او در شبکههای اجتماعی منتشر کرد، با لباس خلبانی ارتش کویت در جنگندههای نظامی دیده شد و اعلام شد این قاری برجسته و امام جماعت مسجد بزرگ کویت است. اخیرا تصاویری از خود با لباس خلبان جنگی در صفحات شخصی خود در توئیتر، اینستاگرام و فیسبوک منتشر و از تهیه نماهنگی که نام آن را «عاصفة الحزم»(طوفان قاطعیت) گذارده، خبر میدهد.
همچنین اعلام شد که مشاری العفاسی به جمع حامیان نیروهای ائتلاف عربی در مواجه با مردم یمن پیوسته است بر اساس این خبر شبکه های سیما و رادیویی جمهوری اسلامی ایران از پخش تلاوت های ترتیل این قاری خودداری کردند.
اما اکنون طبق گفته مسئولان سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم تمام این خبرها شایعه ای بیش نیست و آنها قصد داشتند برای پایان دادن به این شایعه از استاد مشاری العفاسی در سی و دومین مسابقات بین المللی قرآن به عنوان داور دعوت کنند که ایشان به دلایلی در این رقابت ها حاضر نشدند.
برخی از مسئولان سازمان اوقاف گفتند برای پایان دادن شایعه پیوستن مشاری العفاسی به ائتلاف عربی قصد داشتند از این استاد کویتی در سی و دومین مسابقات بین المللی قرآن دعوت کنند.
گفتنی است، العفاسی در فاصله سالهای 1992 تا 1994 میلادی حافظ کل قرآن کریم شد. از جمله اساتید وی میتوان به حصری، محمد صدیق المنشاوی، مصطفى إسماعیل و عبدالباسط عبدالصمد اشاره کرد.
او توانست مدارک قرآنی بسیاری از قاریان بزرگ کسب کند؛ مدرک قرائت «عاصم بن ابی النجود» از شیخ عبدالرحمن رضوان الشرقاوی، مدرک قرائت به روایت «حفص از عاصم» از شیخ احمد عبدالعزیز الزیات و نیز مدرک شفاهی از شیخ ابراهیم السمنودی از جمله این افتخارات است.
همچنین العفاسی داوری مسابقات بینالمللی قرآن کریم در آمریکا، فرانسه، چچن، امارات و عربستان و نیز نظارت بر پروژههای دانشجویی قرآنی در انگلستان را در کارنامه کاری خود دارد.
وی در زمینه تجوید، قرائت قرآن و نغمههای دینی آثار صوتی و تصویری گوناگونی را ارائه کرده و مشهورترین نغمههای او موسوم به «یا رزاق» و «رحمن یا رحمن» است که در کشورهای مختلف اسلامی با استقبال چشمگیری مواجه بوده است.
پایان پیام/
نظر شما