به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین محمد کهوند ظهر امروز( 27 اردیبهشت) در پنجمین روز از اولین همایش دوره اول طرح تخصصی سراج(ویژه مدیران کانون های تخصصی و مساجد دانشگاهی کشور) که در اردوگاه ولایت قم، برگزار شد، اظهار داشت: بحث رسانه خیلی گسترده است، ماهواره ها، شبکه های به اصطلاح اجتماعی، اینترنت، تلوزیون، مطبوعات و موبایل همه رسانه هستند، اما در این میان شبکه های به اصطلاح اجتماعی گستردگی و توسعه بیشتری دارند.
وی بیان داشت: اگر این شبکه های به اصطلاح اجتماعی، اجتماعی بود باید ابعاد اجتماعی ما را گسترده تر می کرد، نه این که در خانه و میهمانی همه سرها درون گوشی تلفن همراه و نگاه ها و حواس افراد به آن باشد.
حجت الاسلام والمسلمین کهوند با طرح این سوال که چرا کشور ما که در همه زمینه ها تحریم است در زمینه شبکه های اجتماعی تحریم نمی شود، خاطرنشان کرد: شرکت مایکروسافت ما را در دسترسی به ویندوز تحریم می کند، اما چرا در شبکه اجتماعی اسکایپ که متعلق به این شرکت است به ما اجازه دسترسی می دهد؟ علت این سیاست دوگانه غرب چیست؟
وی افزود: چرا گوگل نمی گذارد از فروشگاه نرم افزاری آن، نرم افزار کاربردی دانلود کنیم؟ اما اجازه می دهد به گوگل پلاست و یوتیوپ و برنامه های تحت اندروید براحتی دسترسی داشته باشیم؟، لنوو یک شرکت تولید کننده لپ تاپ در چین است، به ما اجازه دانلود درایور کارت گرافیک خودش را نمی دهد، اما امریکا به ما اجازه می دهد به راحتی از فیسبوک استفاده کنیم، واقعا علت این نوع برخورد غرب چیست؟
تحریم ها فلج کننده تر است یا قطع اینترنت؟ چرا امریکا ما را در فناوری اطلاعات تحریم نمی کند؟
حجت الاسلام والمسلمین کهوند تصریح کرد: فیسبوک به برای خود امریکاست به روی ما بسته نمی شود، حتی به روی کره شمالی و دیگر کشورهایی که با امریکا در تعارض هستند، مسئولان غربی بارها اعلام کرده اند تحریم های غرب علیه ایران فلج کننده ست، اما سوال ما این است که اگر پژو نمی آمد داخل ایران ما فلج می شدیم یا اگر اینترنت قطع می شد؟ قطعا قطع اینترنت، پس چرا اینترنت را قطع نمی کنند؟
وی عنوان داشت: شرکت فیسبوک در سال گذشته نرم افزار واتساپ را با مبلغی بالغ بر 60 هزار میلیارد تومان خریده است، 53 کارمند دارد که سالانه 650 میلیون تومان به آن ها حقوق می دهد، این طور هزینه می کنند برای اهداف مادی خود، حالا بودجه کانون های فرهنگی هنری ما چقدر است؟ یک کارمند معمولی در ایران باید 30 سال کار کند تا چنین حقوقی دریافت کند.
این کارشناس رسانه یادآور شد: با تصویب مجلس شورای اسلامی، صدا و سیمای ایران حق آبونمان دریافت می کند، هر جایی که قبض برق هست آبونمان هم بخشی از هزینه ایست که باید پرداخت شود و متعلق به صدا و سیماست، این سازمان برای یک تبلیغ در شبکه ها مبالغ هنگفتی دریافت می کند، حالا چطور می شود رسانه های غربی به طور رایگان امکاناتشان را در اختیار ما قرار می دهند؟ هزینه های شبکه های مجازی کم نیست اما چطور به شکل رایگان همه آن ها را در اختیار ما قرار می دهند؟
حجت الاسلام والمسلمین کهوند ابراز داشت: شهید مطهری می گوید:" آندلس هفتصد الی هشتصد سال دست مسلمانان بود" اما چطور شد که یکباره تحت سلطه سلطه گران غرب قرار گرفت؟ غرب با استفاده از ابزار فساد و شراب توانست آندلس را از چنگ مسلمانان در بیاورد، آن ها باغ های انگور خود را وقف می کردند تا شراب رایگان به دست جوانان آندلسی بدهند و از این طریق به هدف خود برسند.
وی تاکید کرد: اطلاعات شبکه های اجتماعی برای غرب به دو شکل قابل استفاده است، یکی اطلاعات خصوصی چهره های مشهور و معروف و سیاستمداران کشور، دیگری اطلاعات عمومی عامه مردم که نشان دهنده ذائقه و فرهنگ ماست، نباید فکر کرد آن ها کاری با عامه مردم ندارند، با شناخت علاقه مندی ها و فرهنگ جامعه ما برایمان برنامه ریزی می کنند، حتی برای عکس روی دفاتر مدرسه ما که باب اسفنجی باشد.
نظر شما