فلسفه بعثت،‌ حاكم كردن مكارم اخلاقی در جامعه اسلامی است

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه علمیه یاسوج با بيان اين كه توجه به روح بعثت اهميت بسياري دارد،‌ خاطرنشان كرد: فلسفه بعثت،‌ حاكم كردن مكارم اخلاقی در جامعه اسلامی است.

حجت الاسلام ابراهیم بهشت، استاد حوزه علمیه یاسوج ضمن تبریک عید سعید مبعث به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: بعثت، تصويري زيبا و ماندگار از طلوع ارزش هاي ديني و معنوي است.

وی افزود: اين عيد بزرگ و به ياد ماندني نقطه عطفي در حيات بشريت و نماد بزرگترين عنايات حق تعالي در حق بندگانش است.

حجت الاسلام بهشت اظهار داشت: عيد مبعث نه تنها براي مسلمانان، بلكه براي تمام بشريت تشنه عدالت و معنويت ‌قابل احترام است.

این استاد حوزه علمیه علی ابن موسی الرضا (علیه السلام) یاسوج بعثت پيامبر (صل الله علیه و آله وسلم) را بعثت تربيت و اخلاق اسلامي دانست و خاطرنشان کرد: بعثت پيامبر اسلام (صل الله علیه و آله وسلم)، بعثت انسان كامل است كه بايد به عنوان الگو و اسوه براي بشريت، تابلوي راهنما باشد.

بهشت با بيان اين كه توجه به روح بعثت اهميت بسياري دارد،‌ خاطرنشان كرد: فلسفه بعثت،‌ حاكم كردن مكارم اخلاقی در جامعه اسلامی است.

وی گفت:نخستين و اساسي ‌ترين هدف بعثت پيامبران، دعوت به توحيد و يکتاپرستي و نفي هرگونه شرک و طاغوت است و قرآن کريم مي‌ فرمايد: «ما در هر امتي رسولي برانگيختيم که خداي يکتا را بپرستيد و از طاغوت اجتناب کنيد».

این استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد:هر انسان مسلماني وظيفه دارد که بعثت نبوي را در زندگي شخصي و دنياي خود تحقق ببخشد و با ايمان و عمل و حرکت به سمت هدف‌ هايي که در بعثت نبي ‌اکرم(صل الله علیه و آله وسلم) وجود داشته است، خود را به بهشت سعادت الهي و معنوي واصل و نائل کند.

بهشت به پيامها و دستاوردهاي علمي مبعث اشاره کرد و با ذکر وضعيت علم در ايران آن روز ، گسترش علوم اسلامي را مديون زحمات پيامبر اکرم (صل الله علیه و آله وسلم) دانست.

وی با اشاره به ابتکارات علمي جامعه اسلامي، گفت: مسلمين در گسترش علوم بشري پيشتاز و جهان غرب مديون دستاوردهاي علمي مسلمانان است.

پایان پیام/

کد خبر 458544

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha