به گزارش خبرگزاري شبستان از قم، حجتالاسلام علي عماد امروز (24 ارديبهشت) در نخستين همانديشي استعدادهاي برتر و ممتازين حوزههاي علميه كه در سالن همايشهاي دارالشفا برگزار شد گفت: استقرار نهاد نخبگاني كشور و بنياد ملي نخبگان اين دغدغه را در حوزههاي علميه به جد زنده كرده كه انبوه عالمان حوزوي نيز بايد شناسايي شده تا جامعه از آنها استفاده كند.
وي گفت: اين امكان با ايدهاي در معاونت پژوهش پرورش يافت و پس از تدوين اساسنامه و... مسائل دنبال شد و امروز شاهد مركز استعدادهاي درخشان هستيم.
معاون پژوهش حوزههاي علميه تصريح كرد: ما در پنج عرصه نخبگان و استعدادهاي برتر حوزه را شناسايي ميكنيم، عرصههاي آموزش، پرورش، تهذيب، فرهنگ و تبليغ و همچنين مديريت كه در اين زمنيه تلاشهاي گستردهاي شده است.
وي ادامه داد: بعد از مقدمات كار شناسايي آغاز شد كه بر اساس فرايند دقيق بود و توجيهات لازم انجام شد و مديران استاني نيز كار بررسي و شناسايي را آغاز كردند.
حجتالاسلام عماد تصريح كرد: موضوع مهم حمايت از نخبگان است و باور ما بر اين است كه اين استعدادها يك ظرفيتي هستند كه بايد از آنها استفاده كرده و در رفع مشكلات جامعه از آنها استفاده ببريم.
معاون پژوهش حوزههاي علميه گفت: نخبگان حوزوي با دلسوزي مسائل را دنبال كرده و بايد آنها را پرورش داده و در تربيت آنها بكوشيم.
وي افزود: در يك هم افزايي بايد بتوانند مسير ارتقا استعدادهاي برتر را طي كنند و در كنار آن طرح پشتيبان علمي براي استعدادهاي برتر طراحي شده است و بر اساس آن هر تعداد از طلاب ميتوانند نقش پشتيباني عمل كند و به دگير طلاب نيز خدمات رساني كند.
حجتالاسلام عماد گفت: با توجه به همه محاسبات برآورد ما اين است كه چيزي به ازاي 5 هزار نفر در حوزههاي علميه در طول 5 ساله استعدادهاي برتر را شناسايي خواهيم كرد.
معاون پژوهش حوزههاي علميه گفت: استعدادبرتر ماندن يك تكليف در حوزه شده و طلاب ما اين موضوع را ميدانند و بايد به تكليف خودمان عمل كنيم و در گسترش مسائل علمي بكوشيم.
پايان پيام/
نظر شما