کتاب «سلام نامه و صلوات نامه» در آثار معنوی کشور ثبت شود

خبرگزاری شبستان: یک شاعر و محقق ادبی، اظهار داشت: کتاب «سلام نامه و صلوات نامه» یک اثر فرهنگی مهم است که برای اولین بار به نگارش درآمده و می توان آن را به عنوان میراث معنوی به ثبت ملی رساند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، خیرالله محمدیان شاعر و محقق ادبی، امروز(23 اردیبهشت) در مراسم رونمایی از کتاب «سلام نامه و صلوات نامه» علی چمن نژادیان، با اشاره به اینکه در باب فضیلت و اهمیت صلوات هر زبانی چه شعر و چه نظم قاصر است اذعان داشت: پیامبر(ص) نور رحمت و منشا خیر و برکات است و هر دلی که به سمت صلوات برود و از این باغ رنگین و پر از گل های معطر بهترین گل ها را می چیند.

 

وی با بیان اینکه هر کس که می خواهد دلش روشن شود بهترین چراغ ذکر صلوات بر محمد و آل محمد(ص) است و با این کار نور معرفت بر دل ها می تابد ابراز کرد: صلوات گنجیه معرفت و کلید گشایش رحمت خداوند است و من معتقدم هر کس صلوات را فراموش کند وارد بهشت نمی شود.

 

وی با اشاره به اینکه این شاعر فرهیخته مروج زیباترین ذکر الهی شده و آن را به زیباترین شکل بیان کرده است اظهار کرد: شاعران زیادی داریم که درباره صلئات گفته اند ولی اینکه ساعری 11 هزار بیت با مفاهیم جدید و تازه بگوید سراغ نداریم لذا شابیسته است عنوان شاعر صلوات به وی اطلاق شود.

 

محمدیان، بیان کرد: علی چمن نژادیان شاعر آیینی است و شعر آیینی نیز ریشه در اندیشه پاک و مذهبی دارد و از انجا که این شاعر در فضایی کاملا معنوی و با احساس و عاطفه و با نهایت اخلاص، ارادت خود را در قالب اشعار آیینی در لباس سلام و صلوات عرضه کردند مورد لطف حق تعالی قرار گرفته است.

 

وی به ویژگی هاب این کتاب اشاره کرد و یاد آور شد: این کتاب اثری جوششی است نه پوششی و جرقه آن در سفر روحانی حج در مسجد النبی زده شده و از ان جرقه مشاهده می کنیم که انوار درخشان ان عالم اسلام را منور کرده است.

 

وی ادامه داد: این کتاب را می توان دائره المعارف صلوات نامید چون کاری ابتکارلی و بدیع است همچنین شاعر اهل دل و کمال ما در نور صلوات محشور بوده و هنگام سرایش چنان درگیر ملزومات شعر و ادب شاعری نبئده و از تصویرسازی شاعرانه پرهیز کرده است.

 

این شاعر ومحقق ادبی، با بیان اینکه نیت شاعر یک کار بزرگ فرهنگی و ترویج یک شعار دینی بوده و هدف شاعر این است که اهل بیت(ع) را با صلوات بخواند خاطر نشان کرد: صمیمیت لحن و زبان و سرشاری احساس پرباری عاطفه از دیگر ویژگی های این کتاب است.

 

وی افزود: این کتاب یک اثر فرهنگی مهم است که برای اولین بار به نگارش درآمده و می توان آن را به عنوان میراث معنوی به ثبت ملی رساند؛ یک اثر نباید حتما تاریخی باشد بلکه اثری بالاتر و ماندگارتر از صلوات نداریم از این رو میراث فرهنگی باید در این کتاب به عنوان یک اثر معنوی  مهم نگاه و در ثبت آن تلاش کند.

 

پایان پیام/

کد خبر 458224

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha