ضرورت بومي سازي فعاليت هاي مسجدي مازندران در سال۹۴/كانون ها رتبه بندي مي شوند

خبرگزاري شبستان: مسئول ستاد هماهنگي و نظارت بركانون هاي فرهنگي هنري مساجد مازندران گفت: بومي سازي برنامه ها و فعاليت هاي كانون ها مساجد استان متناسب با ظرفيت ها، توانمندي ها و نيازهاي منطقه در سال جاري ضروري است.

محمدفوقي، مسئول ستاد هماهنگي و نظارت بركانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مازندران امروز(22ارديبهشت) پيرامون عقد تفاهم نامه كانون هاي مساجد اين استان درسال جاري به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: مساجد زیرساخت اساسی جامعه اسلامی هستند که با حمایت از اعتبارات کانون های فرهنگی و هنری جهت توسعه فعاليت هاي ديني، اجتماعي و... در سنگر مسجد، بسیاری از مشکلات اقتصادی و سیاسی مرتفع مي شود.

 

وي با بيان اينكه امسال ضمن رتبه بندي کانون های فرهنگی هنری، كانون هاي غير فعال و ضعيف از دريافت سبد حمايتي سرانه فرهنگي مساجد محروم مي شوند، افزود: اين درجه بندي ها با بهره گيري از مستندات كانون ها به همراه نظارت و بازرسي از سوي ستاد هماهنگي و نظارت بركانون هاي فرهنگي و هنري مساجد مازندران صورت مي گيرد.

 

 فوقي با اشاره به نامگذاري سال 94از سوي مقام معظم رهبري(مدظله العالي) با عنوان «دولت و ملت، همدلي و همزباني» از مساجد به عنوان پايگاه تحقق اين خواست معظم له ياد كرد واظهار داشت: همچنين توجه به منويات رهبري(حفظ الله) در جمع روحانيون و ائمه جماعات خراسان شمالي در خصوص كانونها و توجه به سياست هاي كلي نظام، دولت و برنامه هاي اعلامي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در مجلس شوراي اسلامي در راس امور فعاليت هاي كانون هاي استان قرار دارد.

 

وي با اشاره به نقش اثرگذار ائمه محترم جمعه و جماعات و مسئولين و اعضاي بسيج در پيشرفت و توسعه فعاليت هاي فرهنگي در جوار مساجد جهت مقابله با تهاجم فرهنگي، تاكيد كرد: مديران مسئول كانون هاي فرهنگي و هنري مساجد اين استان در انديشه تعامل و همكاري با ائمه جماعات و بسيج جهت پويايي فعاليت هاي مساجد و جذب حداكثري نوجوانان و جوانان به اين پايگاه هاي ديني باشند.

 

فوقي با اشاره به فعاليت يكهزار كانون فرهنگي و هنري در مساجد مازندران، يادآورشد: در راستاي اهداف ستادعالي جهت ارتقاي سطح فرهنگي و تحقق عدالت فرهنگي در روستا و سياست 60به 40، تعداد630كانون فرهنگي هنري در روستاها و 370كانون در مساجد شهري اين استان فعاليت مي كنند.

 

وي با اشاره به اهميت بومي سازي برنامه ها و فعاليت ها متناسب با ظرفيت ها، توانمندي ها، اولويت و نيازهاي منطقه در دستور كار كانون هاي مساجد استان لحاظ شده، گفت: همچنين برون سپاري فعاليت ها به 24كانون تخصصي مازندران در سال جاري محقق مي شود.

 

فوقي با بيان اينكه ترويج معارف قرآن و اهل بيت(عليهم السلام)، ترويج فرهنگ اقامه نماز و احياي نماز با كيفيت مطلوب، گسترش و ترويج آموزه هاي ديني به ويژه عفاف و حجاب، روحيه ايثار و شهادت نيز از فعاليت ها مهم و ارزشمند كانون هاي فرهنگي و هنري در جوار مساجد است، يادآورشد: برنامه ريزي براي اوقات فراغت اقشار مختلف جامعه با توجه به رشد جمعيتي هر منطقه يكي ديگر از ماموريت هاي كانون هاي مساجد مازندران به همراه نيازسنجي از منطقه و محله مسجد شهري و روستايي است.

 

 وي با اشاره به فعاليت  92كتابخانه باز و 250كتابخانه عمومي در جوار مساجد روستايي و شهري اين استان، يادآورشد: طرح تلاوت نور در يكهزار و 667 مسجد، طرح تفسير همراه در 982 مسجد نيز در راستاي ترويج فرهنگ والاي قرآني در مساجد استان فعاليت مي كنند.

 

فوقي با اشاره به فعاليت 10كانون مصلي با هدف جمع آوری شبهات دینی و تحویل به امام جمعه و بیان پاسخ شبهات در خطبه های نماز جمعه و هماهنگی با تعدادی از کانون فرهنگی و هنری مساجد هر هفته جهت حضور منسجم در نماز جمعه در اين استان، گفت: 5كانون فرهنگي و هنري مساجد در دانشگاه هاي مازندران نيز جهت پیوند میان بچه های مسجدی با فرهیختگان دانشگاهی فعاليت مي كنند.

 

پايان پيام/

 

کد خبر 457734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha