توسعه فضای مجازی در حوزه علمیه موجب گسترش فعالیت تبلیغی است

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام آذربایجانی کفت: حضور فعال، مستمر و نواورانه در فضای مجازی ضرورتی انکارناپذیر است؛ ضرورتی که از سوی برخی حوزویان مغفول مانده است. باید دانست که به موازات گسترش فضای مجازی در حوزه، امکان فعالیت تبلیغی بیشتر می شود.

حجت الاسلام مسعود آذربایجانی استاد حوزه، دبیر کارگروه رواشناسی و علوم تربیتی حوزه و شورای تحول علوم انسانی و عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: دشمن هجمه های بسیاری در فضای مجازی علیه دین و انقلاب صورت می دهد که در صورت کم توجهی یا برخورد مسامحه آمیز با این هجمه ها متحمل آسیب های بسیاری خواهیم شد.

وی با بیان اینکه مهمترین رکن در ترویج و صدور انقلاب، روحانیت و کار تبلیغی است، اظهار داشت: حضور فعال، مستمر و نوآورانه در فضای مجازی ضرورتی انکارناپذیر است؛ ضرورتی که از سوی برخی از حوزویان مغفول مانده است؛ البته این را باید دانست که روحانیت در زمره نخستین اقشار در آشنایی با رسانه های نوشتاری، دیداری، شنیداری و مجازی هستند اما به دلایلی درصدی از این قشرِ پیشرو با این فضا که در عصر ما لازمه کار تبلیغی است، آشنا نیستند.

دبیر کارگروه رواشناسی و علوم تربیتی شورای تحول علوم انسانی با اشاره به اینکه امام (ره) تأکید داشتند باید از طرق فرهنگی و نه جنگ و قدرت نظامی، ارزش های الهی را به جهان صادر کنیم، تصریح کرد: بی شک مهمترین نقش در گسترش و ترویج ارزش ها را رسانه ها برعهده دارند؛ نقشی که اهمیت آن هر روز افزایش می یابد.

وی اضافه کرد: باید پیام های انقلاب اسلامی مانند آزادی خواهی، مبارزه با استکبار جهانی، عدالت جویی و ... توسط روحانیت و مبلغین به سراسر جهان منتقل شود؛ انتقالی که مطمئنا با استقبال مردم آزاده و عدالتخواه جهان روبرو خواهد شد همچنان که تجربه و شواهد مؤید چنین ادعایی است.

حجت الاسلام آذربایجانی با اشاره به اینکه حوزه به دلایلی مانند کمبودهای مالی، تعدد شغل مدیران و اساتید، کمبود فضای مدارس علمیه و ... نتوانسته است به تناسب و فراخور نیازها و درخواست ها، اطلاعات لازم را در فضای مجازی بارگذاری کند، گفت: به موازات گسترش فضای مجازی در مدارس علمیه، امکان کار و فعالیت تبلیغی طلاب بیشتر می شود؛ همچنان که امروزه برخی از اساتید از طریق پایگاه های اطلاع رسانی، ویدیو کنفرانس، برگزاری کلاس های مجازی و از راه دور و ... به صورت همزمان با تعداد کثیری از طلاب، روحانیون، دانشجویان، اساتید و ... در ارتباط هستند.

وی در پایان جهان را شیفته معارف توحیدی و وحیانی خواند و خاطرنشان کرد: باید با برنامه ریزی درست و گسترده طلاب و روحانیون را با ظرفیت و فرصت عظیم فضای مجازی و وسایل جدید اطلاع رسانی و ارتباط جمعی آشنا کرد؛ اتفاقی که علی رغم تلاش های بسیار هنوز به شکل مقبول و کامل روی نداده است.

پایان پیام/

 

 

کد خبر 457712

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha