به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد خبری سی و دومین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم ، حسن ربیعی با اشاره به دستاوردهای برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران که بزرگترین رویداد قرآنی جهان اسلام است ، اظهارداشت : برگزاری این مسابقات از سال 1360 آغاز شده است و تاکنون سی و یک دوره از این مسابقات با حضور نمایندگان کشورهای مختلف جهان برگزار شده است و تنها طی سالهای 61 و 64 این مسابقات بدلیل جنگ تحمیلی و بمباران شهرها برگزار نشد.
وی اضافه کرد : مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران تا سال 75 و طی 14 دوره در حسینیه ارشاد برگزار شد ، شش دوره در سالن همایش های صداوسیما ، یک دوره در سالن همایش های صداوسیمای مشهد مقدس و 9 دوره نیز در سالن اجلاس سران برگزار شده است که ان شاء الله سی و دومین دوره آن نیز در سالن اجلاس سران برگزار خواهد شد.
ربیعی ادامه داد : این درحالیست که متاسفانه طی این سالها و با وجود برگزاری سی و یک دوره از این رویداد بزرگ قرآنی جهان اسلام، تاکنون یک سالن مجهز و با استاندارد، ویژه برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم در کشور ایجاد نشده است.
مدیرکل حوزه ریاست ، روابط عمومی و امور بین الملل سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به پیشتازی نمایندگان ایران در مسابقات بین المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد : این مسابقات در دو رشته حفظ کل و قرائت با حضور نمایندگان کشورهای جهان برگزار می شود که در رشته قرائت ، طی 29 دوره از مسابقات ، قاریان ایرانی موفق به کسب رتبه نخست شده اند و در دوره دوازدهم به دلیل عدم کسب حدنصاب توسط قاریان ، رتبه نخست معرفی نشد و در دوره هفدهم نیز نماینده ای از فیلیپین رتبه نخست را کسب کرد.
وی اضافه کرد : در رشته حفظ کل نیز در 19 دوره حفاظ ایرانی رتبه های نخست را کسب کردند و در دوازده دوره نیز حافظان سایر کشورها موفق به کسب رتبه نخست شدند.
ربیعی افزود : سطح قاریان و حافظان قرآن کریم کشور عزیزمان ایران ، در سطح بالای جهانی و بین المللی قرار دارد که این نشان دهنده اهتمام ویژه نظام و مقام معظم رهبری به توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی است.
نظر شما