به گزارش خبرگزاری شبستان، کمبود دارو و نیاز مبرم بیمارستانها و بیماران نوار غزه به آن همچنان در وضعیت هشدار بسر میبرد، به گونهای که نمایندگان سازمان حقوق بشر بعد از بازرسی از بیمارستانهای غزه بر این مطلب تأکید کردند.
ادهم ابوسلیما، سخنگوی سرویس اورژانس غزه در اینباره هشدار داد: بحران کمبود دارو در حال رشد غیر قابل کنترل است و شرایط بیماران بستری در بیمارستان به واسطه کمبود دارو اسفناک است و اگر ذخایر دارویی تقویت نشود اوضاع از این هم بدتر خواهد شد.
دکتر بسیم نعیم، وزیر بهداشت غزه نیز از ضرورت جبران کمبود 178 نوع دارو در نوار غزه خبر داد و گفت: 190 نوع از داروهای موجود در بیمارستانها فاسد شده و تاریخ مصرف آنها گذشته است.
وی در ادامه اذعان کرد: استقرار شرایط اورژانسی برای بیماران از سالهای گذشته این شرایط را برای جوامع بینالمللی عادی ساخته است و مسئولان را نسبت به این مسئله بیتفاوت کرده است در حالی که بیماران غزه همواره در شرایط اورژانسی بسر میبرند که به ندرت در جوامع دیگر تجربه میشود.
بنا بر این گزارش، دکتر حسن خلف، معاون وزیر بهداشت غزه در مصاحبه با الجزیره ابراز کرد. بیمارستان الشفاء تمام عملهای جراحی را باید لغو کند.
بنا بر این گزارش، وضع اسفناک بیمارستانها باعث شده تاکنون 700 پزشک فلسطینی رامالله استعفا دهند. این استعفا در اعتراض به سکوت فتح در قبال وضعیت وخیم بیماران غزه صورت گرفت.
تعلل رژیم صهیونیستی برای صدور مجوز ورود دارو به داخل نوار غزه موجب فاسد شدن محصولات دارویی و تشدید مشکلات بیماران غزه میشود.
پایان پیام/
نظر شما