به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، شب گذشته (23خرداد) در گفتمان دینی که با موضوع نقش معنویت در ارتقای سلامت اخلاقی خانواده با حضور کارکنان و خانواده های آنان در دانشکده علوم پزشکی سنندج برگزار شد، گفت: عاملى که مىتواند نقش مهم و آرامشبخشى را در رابطه با فرد و اجتماع ایفا نماید، بدون شک اصول اخلاقى معنوى است که اعتقادات مذهبى نیز در مرکز دایره آن قرار دارد.
حجت الاسلام صفی زاده با اشاره به اینکه بین سلامت جسم و روح و داشتن اعتقادات مذهبی ارتباطی مستقیم برقرار است، گفت: معنویت نفس را از قید و بند سلطه دیگران آزاد میکند.
نماینده ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان افزود: یکی از تأثیرات مهم معنویت در زندگی، ارتقاء سلامت است و اعتقاد به مسائل معنوی بر سلامت جسمانی نیز تأثیر گذار است، زیرا طبق آمار مشخص شده که افراد مذهبی، کمتر دچار رفتارهای ناپسند مانند خودکشی و اعتیاد به مواد مخدر و ... می شوند و این افراد به ندرت دچار استرس و فشارهای عصبی می شوند و درصد رضایتشان از زندگی نیز به مراتب بیشتر از دیگران است.
وی افزود: مشکلات بشریت بخاطر دوری از معنویت و عدم شناخت خویش می باشد زیرا اگر انسان خودش را بشناسد پس خدای خویش را شناخته است و سپس خداوند را که شناخت به دنبال گناه نخواهد رفت و این آن چیزی است که خداوند از یک انسان خواستار است.
حجت الاسلام صفی زاده در پایان خصوص اهمیت دین و دینداری افزود:در بین پدیده ها و مظاهر فرهنگی جوامع، دین همیشه در حیات فکری و معنوی افراد جامعه نقش دایمی و اساسی داشته است.
پایان پیام/
نظر شما