به گزارش خبرگزاری شبستان، نمایشگاه تجسمی با عنوان " با الهام از انقلاب" صحنه ها و روزهای انقلاب یاسمین را که منجر به سقوط رژیم "زین العابدین علی" رئیس جمهور سابق تونس در 14 ژانویه شد، در تونس در معرض دید علاقه مندان قرار داده است.
در این نمایشگاه که فعالیت های آن از قصر خیرالدین در شهر العتیقه تا استان صفاقس در جنوب تونس تا 25 ژوئن ادامه دارد، دهها هنرمند تجسمی کار شرکت می کنند و بیش از 250 اثر هنری نیز به این نمایشگاه ارایه داده اند.
این پدیده در راستای نمایشگاه سالیانه اتحادیه هنرمندان تجسمی کار تونس، برگزار شد و این دوره، نخستین دوره نمایشگاه آثار هنری هنرمندان تجسمی کار است که بر مبارزه ملت علیه دیکتاتور سابق تونس و انقلاب این کشور تمرکز کرده است.
این نمایشگاه شامل سبک های هنری متعدد از جمله تابلوهای تجسمی، مجسمه ها و ماکت ها، عکس ها و همه آثاری که با الهام از انقلاب ساخته شده، است.
آثار این نمایشگاه بیانگر افتخار اراده ملت تونس و فداکاری ها در راه آزادی و بازگردان کرامت این ملت است.
منجی معتوق، دبیر کل اتحادیه هنرمندان تجسمی کار تونس گفت: هنرمندان شرکت کننده در این نمایشگاه افکار مختلف خود از انقلاب را در آثارشان برجسته کرده اند.
بنابر گزارش الجزیره، معتوق ادامه داد: این نمایشگاه را به نام انقلاب انتخاب کردیم تا هنرمندان تجسمی کا در مستند کردن ان همکاری کنند و در آثار هنری خود آن را به کار گیرند.
بازدیدکنندگان در این نمایشگاه در میان تابلوها و مجسمه هایی که حس گذشته را منتقل می کرد، زندگی می کنند. احساسی که ملت تونس از قلع و قمع قبل از سقوط نظام زین العابدین بن علی لمس کردند . همچنین با عکس ها طعم آزادی و آشتی و صلح پس از انقلاب را می چشند.
منصب الصوابنی، با تابلویی با عنوان"تونس برای ما و ما برای آن" در این نمایشگاه شرکت کرده و به ترسیم مبارزه گروه های مختلف ملت تونس برای شکستن قیود و موانع در میدان درگیری ها علیه نظام پیشین تونس پرداخته است
صوابنی درباره این تابلو به الجزیره می گوید: این تابلو فرزندان ملت تونس از جوان، پیرو زن و کودک را در انقلاب نشان و عزم و اراده محکم ملت را برای نابودی نظام فساد نشان می دهد.
پایان پیام/
نظر شما