رونق فضای کسب و کار در مشهد مقدس

خبرگزاری شبستان: رئیس کمیسیون امور اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد بودجه سال گذشته معاونت اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد محقق شده است، تصریح کرد: بزرگ‌‌ترین هدف این معاونت در سال جاری، بهبود فضای کسب و کار در پایتخت معنوی ایران اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، سیدعبدالکریم جوادی، رئیس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای اسلامی شهر مشهد، در نشست خبری و در جمع خبرنگاران، گفت: نارسایی و ناهنجاری‌های اقتصادی شهرها و روستاهای ما را در سراسر کشور دچار مشکلاتی کرده است.

 

وی با تشبیه مشکلات اتقصادی به آتش زیر خاکستر، اظهار کرد: امروز گوشه‌ای از این بحران نمایان شده است و زوایای دیگر آن به مرور زمان آشکار خواهد شد و مشکلات زیادی نیز برای کشورمان ایجاد خواهد کرد که حل این بحران، ورود دانشگاه و نخبگان علم اقتصاد را طلب می‌کند.

 

رئیس کمیسیون امور اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد، با اشاره به سوءاستفاده دشمنان از نارسایی‌های اقتصادی در کشور و افزودن بر شدت مشکلات با استفاده از اهرم فشار تحریم‌ها، تصریح کرد: استکبار تمامی روش‌های ممکن برای ضربه زدن به ایران اسلامی را آزموده است، اما مردم کشورمان با راهنمایی ولایت فقیه، از تمامی این آزمون‌ها سربلند بیرون می‌آیند.

 

جوادی، وجود اسناد بالا دستی از جمله سند چشم‌انداز 1404 و انتخاب شهر مشهد به عنوان پایتخت معنوی جهان اسلام در سال 2017 را دلیلی برای سنگینی بیشتر مسئولیت مدیران شهری دانست و ادامه داد: زمان زیادی باقی نمانده است و باید با استفاده از مدیریت جهادی و بهره‌مندی صحیح از منابع، مشکلات نقاط کم‌برخوردار شهر را رفع کنیم.

 

وی با بیان اینکه ساکنان مناطق محروم شهر، اقشار آسیب‌پذیر و صاحبان اصلی انقلاب اسلامی هستند، یادآور شد: آیت‌الله اعلم‌الهدی در بدو تشکیل شورای شهر چهارم و طی دیدار اعضای شورای شهر با ایشان، ضمن آرزوی توفیق برای مجموعه شورای شهر و شهرداری مشهد، خواستار شدند تا خدمات شهرداری به سمت مناطق محروم شیب پیدا کند.

 

عضو کارگروه تلفیق بودجه شورای شهر مشهد از تحقق 80 درصدی بودجه سال گذشته معاونت اقتصادی این شهر خبرداد و خاطرنشان کرد: در مقایسه با سال 1392 که تنها 33 درصد از بودجه این معاونت محقق شد، در سال گذشته اقدام بزرگی صورت گرفت و به همین واسطه بدهی بسیاری از پیمانکاران از شهرداری مشهد نیز پرداخت شد.

 

جوادی رونق فضای کسب و کار و استفاده از ظرفیت ورود میلیونی زائران به شهر مشهد را به عنوان مهم‌ترین اهداف معاونت اقتصادی شورای شهر مشهد در سال جاری مطرح کرد و ادامه داد: ورود سالانه حداقل 2 میلیون زائر خارجی و چندین برابر این تعداد، زائران ایرانی به شهر مشهد، فرصت بزرگی را برای توسعه شهر و ایجاد اشتغال به وجود آورده است، اما متأسفانه تاکنون به طور صحیح از این ظرفیت‌ها استفاده نشده است.

 

وی با اشاره به وقوع ناهنجاری‌ها و بزهکاری‌هایی در شهر مقدس مشهد، بسیاری از این جرایم اجتماعی را دون این شهر مذهبی دانست و تصریح کرد: ارتباط میزان جرم و مشکلات اقتصادی بر کسی پوشیده نیست، زیرا تمام مسائل شهری مانند یک اکوسیستم به یکدیگر متصل هستند و از یکدیگر تأثیر می‌پذیرند.

 

عضو شورای اسلامی شهر مشهد همجواری استان خراسان رضوی با مرزهای خارجی را فرصت دیگری برای توسعه اقتصادی شهر مشهد دانست و اظهار کرد: صادرات به کشورهای همجوار می‌تواند فرصت بزرگی را برای افزایش اشتغال در شهر مشهد به ایجاد کند که متأسفانه تاکنون از این فرصت‌ها به خوبی استفاده نشده است.

 

جوادی به مشکلات سرمایه‌گذاران در شهر مشهد اشاره کرد و افزود: به صورت ناشناس یکی از مناطق شهری را به صورت پایلوت انتخاب کرده و برای صدور پروانه از شهرداری منطقه مربوطه، اقدام کردم، اما بیش از یک سال برای طی روند اداری صدور پروانه انتظار کشیدم.

 

وی با بیان اینکه مدیران شهرداری نیز امکانات لازم را برای کسب اطلاع از این نارسایی‌ها در اختیار دارند، یادآور شد: باید بسته‌ها و طرح‌های سرمایه‌گذاری را آمده و روند صدور پروانه کسب را کوتاه‌تر کرد تا برای سرمایه‌گذاران جذابیت بیشتری ایجاد شود که خوشبختانه در این خصوص شورای شهر تصمیم گرفته است در گام اول روند صدور پروانه را به 60 روز کاهش دهد.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد، با تأکید بر لزوم رعایت سیاست‌های ضد تورمی دولت در اقتصاد شهری، تصریح کرد: افزایش جریمه‌ها در شهرداری صرفاً در کنار فرهنگ‌سازی مؤثر است و به تنهایی نمی‌تواند مشکلات را حل کند، علاوه بر این، افزایش جرایم شهرداری در ساخت و ساز به تورم بخش مسکن دامن می‌زند که این موضوع بر خلاف همدلی با دولت و سیاست‌های ضد تورمی است.

 

پایان پیام/

کد خبر 456892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha