موضوعات اجتماعي را با راهکارهاي اجتماعي حل کنيم

خبرگزاری شبستان:فرمانده نيروي انتظامي گفت: ما بايد موضوعات اجتماعي را با راهکارهاي اجتماعي حل کنيم و آن ها را به سمت موضوعات انتظامي نکشانيم؛ پليس در نظام اسلامي حافظ امنيت و آرامش مردم است.

 به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سایت پلیس سردار حسين اشتري،فرمانده نيروي انتظامي در هجدهمين گردهمايي سراسري معاونان اجتماعي نيروي انتظامي، با اشاره به اين که امروز بالاترين سرمايه و اعتماد نيروي انتظامي به دليل عملکرد مناسب اين نيرو حاصل شده و مردم به ناجا اعتماد دارند، گفت: ما بايد موضوعات اجتماعي را با راهکارهاي اجتماعي حل کنيم و آن ها را به سمت موضوعات انتظامي نکشانيم؛ پليس در نظام اسلامي حافظ امنيت و آرامش مردم است و حفاظت از دستاوردهاي انقلاب و حفظ آن ها يکي از اهداف اصلي ناجا به حساب مي آيد.

وي ادامه داد: بخشي از حاکميت،  نماد اقتدار آن است البته اقتداري که به فرموده مقام معظم رهبري همراه با عدالت ، ترحم و رافت باشد؛ امروز ناجا افتخار دارد که در مقابل قانون شکنان با اقتدار و قاطعيت برخورد مي کند.

اشتري با اشاره به فعاليت دواير مشاوره و مددکاري نيروي انتظامي، گفت: خوشبختانه بيش از 70 درصد پرونده ها حل و فصل مي شوند و هدف ما پرونده سازي و دستگيري تعدادي افراد و تحويل به قوه قضائيه نيست بلکه هدف ما اثربخشي اقدامات و بازدارندگي از جرايم است.

اين مقام ارشد نيروي انتظامي با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري با فرماندهان ناجا، گفت: فرمايشات معظم له براي ما حکم فرمان را دارد و بايد عملياتي شود؛ فرمايشات ايشان در حوزه‌هاي مختلفي از جمله طرح‌هاي ارتقاي امنيت اخلاقي و اجتماعي، جاده‌ها و همچنين اقتدار و رأفت پليس بايد مبناي کار قرار گيرد.

فرمانده ناجا به مطالبات مقام معظم رهبري از دستگاه‌ها اشاره کرد و افزود: هميشه مطالباتي که ايشان از دستگاه‌ها دارند همان مطالبات مردم است و اصولا با برطرف شدن مطالبات، آرامش به مردم برمي‌گردد.

سردار اشتري با تاکيد بر اينکه اين موارد بايد سرلوحه کار ما باشد،‌ گفت:‌کارگروه ويژه براي فرمايشات مقام معظم رهبري تشکيل شده که معاونت اجتماعي ناجا نيز عضو آن است تا بتوان در حوزه اجتماعي نيز فرمايشات را عملي و اجتماعي کرد.
 

اين مقام ارشد انتظامي در ادامه افزود: در مجموعه اقدامات نيروي انتظامي براي سال 94 تامين آرامش امنيت شهروندان بيش از گذشته دردستور کار قرار مي‌گيرد و به حمدالله امروز نيز جمهوري اسلامي ايران در امنيت خوبي قرار گرفته. اگر به سايرکشورهاي منطقه نگاه کنيم متوجه امنيت و اقتدار جمهوري اسلامي مي‌شويم. براي حفظ اين امنيت و اقتدار نياز به همکاري و همدلي ميان همه نهادهاي امنيتي، قضائي و انتظامي و دستگاه‌هاي دولتي هستيم.

سردار حسين اشتري با اشاره به نامگذاري سال 94 به نام سال دولت، ملت، همدلي و همزباني و لزوم ايجاد همکاري نهادهاي مختلف براي ايجاد امنيت، افزود: تمام دستگاه‌ها بايد هماهنگي منطقي داشته باشند که نتيجه اين هماهنگي منطقي افزايش آرامش و امنيت خواهد بود..

رئيس پليس کشور تاکيد کرد: امروز نيروي انتظامي افتخار دارد با قانون‌گريزان و کساني که خلاف جهت آرامش مردم حرکت مي‌کنند قاطعانه مقابله مي‌کند و پناهگاه آسيب‌ديدگان است. بايد به سمتي حرکت کنيم که اين موضوع روز به روز گسترش پيدا کند. معاونت اجتماعي نيروي انتظامي نيز بايد در بحث فرهنگ‌سازي سازماني و ارتقاي رفتار سازماني نقش موثر خود را ايفا کند و تمام تلاش خود را به کار گيرد تا فرهنگسازي سازماني در ارتقاي رفتار سازماني محقق شود.

اشتري پايش و نظرسنجي نسبت به رضايتمندي مردم از اقدامات ناجا را يکي ديگر از اولويت‌هاي نيروي انتظامي خواند و افزود: در راستاي اجراي پايش و نظرسنجي عملکرد ناجا معاونت اجتماعي بايد به صورت مستمر با انجام نظرسنجي‌ها عملکرد کارکنان ناجا را بررسي کند تا نقاط ضعف و قوت شناسايي و در اجراي اقدامات بعدي مورد استفاده قرار گيرد.

وي تاکيد کرد: اين نظرسنجي‌ها ارتباط ميان مردم و نيروي انتظامي را افزايش مي‌دهد به طوري که امروز نيز شاهد ارتباط گسترده شهروندان با 197 هستيم. بايد در سال 94 همتي داشته باشيم تا اين ارتباط بيش از پيش افزايش يابد.

فرمانده ناجا درخصوص ارتباط با رسانه ها و اصحاب رسانه نيز گفت: ارتباط با اصحاب رسانه، جزء اولويت‌هاي معاونت اجتماعي بوده و در آينده نيز جزء اولويت‌هاي اين معاونت قرار گيرد. يک ارتباط هدفمند و تاثيرگذار بايد ميان معاونت اجتماعي و اصحاب رسانه به وجود بيايد و در اين زمينه اقدامات لازم نيز انجام شده است.
 

فرمانده نيروي انتظامي در ادامه با اشاره به هفته نيروي انتظامي گفت: يکي از موضوعاتي که بايد مورد توجه قرار گيرد، برگزاري مراسمات اين هفته است. بايد يک آسيب‌شناسي دقيق و علمي در قالب يک کارگاهي انجام شود و در راستاي ارتباط بيشتر با مردم و نخبگان براي سال جاري برنامه‌ريزي شود.

اشتري اظهار داشت: آسيب‌شناسي داخلي در نيروي انتظامي در سطح تمام استان‌ها بايد مدنظر قرار گيرد و تمامي خدماتي که در نيروي انتظامي از حفاظت مرزها تا برخورد با مجرمان در شهرها صورت مي‌گيرد، به صورت کارشناسانه و عالمانه در هفته نيروي انتظامي به مردم منعکس شود. بايد انعکاس اين اقدامات باورپذير باشد و با واقعيت منطبق باشد.

وي در ادامه گفت: بايد در اين هفته عملکرد نيروي انتظامي به مردم و نخبگان ارائه شود و نظرات مردم اخذ شود. مردم به پليس علاقه دارند و در تمام ماموريت‌ها اين علاقه را مشاهده مي‌کنيم. البته در جاي خود شهروندان نيز نقدهايي دارند که براساس همين علاقه نقدها و نظرات خود را به دست ما مي‌رسانند.

رئيس پليس کشور تاکيد کرد: در تهيه فيلم‌ها و مستندها بايد واقعيت به مردم ارائه شود. در حقيقت در فيلم‌ها و مستندها بايد مردم چيزي را مشاهده کنند که در سطح خيابان وجود دارد و اين دو با هم منطبق باشد. در اين هفته رشادت‌ها و زندگينامه شهيدان نيروي انتظامي کشور به خوبي به مردم منعکس شود.

وي درخصوص مصاحبه‌هاي انجام شده توسط فرماندهان و مديران گفت: بايد آموزش به کساني که مسئوليت مصاحبه را برعهده دارند بدهيم، البته به دليل ارتباط گسترده اين فرماندهان با رسانه‌ها و مردم، تبحر مناسبي پيدا کرده اند ولي اين آموزش‌ها بايد توسط معاونت اجتماعي انجام شود.

فرمانده نيروي انتظامي بر لزوم آگاه‌سازي مناسب تاکيد کرد و گفت: اگر امروز بتوانيم از طريق فرماندهان و معاونان آگاه‌سازي در سطح عمومي را افزايش دهيم، مي‌توانيم از بسياري از جرايم جلوگيري کنيم. يکي از اقدامات پيشگيرانه نيروي انتظامي همين آگاه‌سازي و اطلاع‌رساني بموقع است.

سردار اشتري ادامه داد: بايد اين آگاه‌سازي را از طريق مصاحبه و ساخت فيلم و مستند افزايش دهيم. اگر امروز معضل معتادان و سرقت به عنف در کشور وجود دارد، مي‌توانيم با آگاه‌سازي مردم از بروز بخش زيادي از اين معضلات جلوگيري کنيم. بي‌ترديد اين در توان نيروي انتظامي هست ولي بايد يک برنامه‌ريزي دقيق درخصوص آن صورت گيرد. بايد در فضاي حقيقي و مجازي و با توجه به شرايط و موقعيت هر استان اقدامات لازم انجام شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 456886

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha