بعثت پیامبر اسلام(ص) منشأ تمدن جدید برای بشریت/مسجد کانون فرهنگ‌سازی و اندیشه

خبرگزاری شبستان: استاد اخلاق حوزه علمیه قم گفت: بعثت پیامبر اسلام مبدأ و منشأ تمدن جدید برای بشریت بود، آن هم در سرزمین حجاز که هیچ زمینه علمی، فکری و فلسفی در آنجا نبود.

حجت‏ الاسلام والمسلمین محسن غرویان استاد اخلاق حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرگزاری شبستان در قم، عنوان کرد: مهم‌ترین حوادثی که در تاریخ بشریت اتفاق افتاده است، بعثت پیامبر اکرم است و یکی از بزرگترین و مهم‌ترین کتاب‌های دینی و آسمانی، کتاب قرآن کریم است که امروز پرتیراژترین کتاب روی کره زمین است و اینها همه نشان دهنده عظمت و وسعت بعثت نبی مکرم اسلام است.

 

بعثت پیامبر اسلام (ص) مبدأ و منشأ تمدن جدید برای بشریت

 

عضو هیات علمی جامعة‌ المصطفی‌ العالمیه تصریح کرد: از بعد دیگر بعثت پیامبر اسلام مبدأ و منشأ تمدن جدید برای بشریت بود، آن هم در سرزمین حجاز که هیچ زمینه علمی، فکری و فلسفی در آنجا نبود.  

 

بعثت پیامبر گرامی اسلام (ص) مبدأ وحدت، اخوت و عطوفت و مهربانی بین مسلمانان بود

 

حجت الاسلام و المسلمین غرویان بیان داشت: پیامبر اسلام (ص) فرهنگ جدیدی در بعد هستی‌شناسی، انسان‌شناسی، اخلاق، عرفان، سیاست و همچنین حکومت ارائه دادند که نشان‌دهنده وحیانی و آسمانی و خارق العاده بودن نبی مکرم اسلام (ص) را است.

 

وی با اشاره به این که بعثت پیامبر گرامی اسلام (ص) مبدأ وحدت، اخوت و عطوفت و مهربانی بین مسلمانان بود، گفت: متأسفانه امروز گرفتار تفرقه و آتش جنگ در کشورهای اسلامی شدیم که ناشی از فاصله ای است که با فرهنگ نبی مکرم اسلام پیدا کردیم که امید است دوباره به عظمت و شکوه اسلامی زمان پیامبر گرامی اسلام (ص) برگردیم.

 

مسجد کانون فرهنگ‌سازی و فکر و اندیشه

 

استاد اخلاق حوزه علمیه قم اظهار داشت: مسجد همانطور که از نامش پیداست، محل سجده است و سجده حالتی است که انسان پیشانی خود را به زمین می‌گذارد و می‌توان گفت سجده نماد بالاترین حالت خضوع و خشوع انسان در برابر خالق متعال است.

 

حجت الاسلام و المسلمین غرویان یادآور شد: مسجد محلی است که همه وجود و پیکر انسان و روح انسان توجه به عبودیت دارد و پیامبر گرامی اسلام (ص) اولین کاری که کردند، مسجد بنا کردند تا مردم به عبادت خدا متوجه شوند.

 

وی اضافه کرد: مسجد و فرهنگ مسجد حالت عبودیتی در انسان به وجود می‌آید که در تمام ابعاد و شئون زندگی  انسان از جمله اقتصاد، خانواده و سیاست می‌تواند تأثیرگذار باشد.  

 

عضو هیات علمی جامعة‌ المصطفی‌ العالمیه تصریح کرد: امروز باید مساجد را پایگاهی برای تأثیرگذاری در همه ابعاد و شئون زندگی مردم بسازیم، مساجد می‌توانند کانون پیام‌سازی، فرهنگ سازی، ادب اخلاق، فلسفه، فکر و اندیشه باشد.

 

حجت الاسلام و المسلمین غرویان عنوان کرد: زمانی که انسان به مسجد می‌آید، تمام وجود خود را به خدا می‌سپارد و آمادگی خاصی برای دریافت مفاهیم و پیام مذهبی پیدا می‌کند و ائمه جماعات مساجد و مسئولین برنامه‌ریزی باید از این ظرفیت به بهترین وجه استفاده کنند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 456569

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha