به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از سپاه چهارمحال و بختیاری، حجت الاسلام والمسلمین دکتر عبدالله حاجی صادقی،جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه، در اولین گردهمایی هادیان سیاسی و مربیان عقیدتی اقشار بسیج استان در مجتمع لاله شهرکرد، با گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری، یاد و خاطره مربیان شهید سپاه و بسیج را گرامیداشت.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه، یکی از ارزش های تربیتی اسلام در ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و ... را ارائه الگو دانست و افزود: « ولکم رسول الله اسوه حسنه»، مصداق این جمله است که اسلام اسوه و الگوی عملی ارائه می کند و تئوری نیست.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، ادامه داد: حضرت قمربنی هاشم (علیه السلام) که امام معصوم نیز می فرماید جانم فدای ایشان، به خاطر الگو بودن آن حضرت است و به خاطر این است که 313 یار امام زمان نیز باید اباالفضلی باشند و از آن حضرت الگو بگیرند.
وی، ارائه الگوی دینی و اسلامی به جامعه را از برکات انقلاب اسلامی ایران برشمرد و تصریح کرد: انقلاب اسلامی حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را به عنوان الگو و اسوه به جای هنرپیشه ها به جامعه زنان کشور معرفی کرد.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه، تإکید کرد: امام زمان هم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) را الگوی خویش معرفی می کند و برنامه قیام امام حسین (علیه السلام) در کربلا و مقابله امام حسن (علیه السلام) با جنگ نرم دشمنان نیز با الگوگیری از آن بانوی بزرگ بوده است.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، به نقل از امام حسن عسگری (علیه السلام)، ائمه معصوم را حجت خدا بر مردم و حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) را حجت خدا بر امامام معرفی کرد و گفت: دخت نبی مکرم اسلام برای همه مردان و زنان عالم الگو و اسوه است.
وی، با اشاره به هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بسیج و گرامیداشت مقام معلم همزمان با سالروز شهادت استاد و علامه مرتضی مطهری، گفت: دو ویژگی شهید مطهری که ایشان را الگوی معلمان و مربیان قرار داده ، جامعیت و ذوابعاد بودن این شهید بزرگ است.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، کتاب انسان کامل شهید مطهری را مرجع مناسبی برای شناخت این استاد شهید دانست و تإکید کرد: انسان کامل اسلامی، انسانی است که تمام ارزش های انسانی، هماهنگ با هم در او رشد کرده و به کمال رسیده باشد.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه، با اشاره به اهمیت تکلیف گرایی انسان در مکتب اسلام، گفت: برای تکلیف گرایی باید تکلیف را شناخت و تکلیف شناسی متوقف درموقع شناسی است؛ یعنی باید موقعیت و شرایط زمانی و نیاز روز را به خوبی بشناسیم تا بدانیم تکلیفمان چیست و چگونه باید انجام دهیم.
وی، افزود: شهید مطهری بر اساس نیاز مخاطبان سخن می گفت و می نوشت و هرگز بر اساس خواسته آنها یا علم خودش چیزی نگفته و ننوشته است.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، به ضرورت اهمیت تبیین با حسین بودن در کنار شعار یاحسین، اظهار داشت: در زیارت پرفیض عاشورا 33 بار تولی و تبری مطرح شده و در این زیارتنامه شریف در ابتدا با تبری از دشمنان به خدا تقرب می جوییم؛ یعنی راه نزدیک شدن به خدا در فاصله گرفتن از دشمنان خلاصه شده است.
این مقام مسئول، به تلاش دشمنان برای زدودن جنبه حماسی واقعه عاشورا از باورهای مذهبی اشاره کرد و اظهار داشت: برخی فکر می کنند امام حسین (علیه السلام) را باید در گریه و دعا و ... خلاصه کنند؛ در صورتی که واقعه کربلا و حماسه عظیم این حادثه بزرگ باید تبیین شود و مداحان و هادیان و مربیان به این جنبه عاشورا بپردازند.
وی، با تإکید بر الزام توجه به واقعیت های روز، گفت: البته واقعیت نیمه خالی لیوان نیست، بلکه باید برکات انقلاب را ببنیم و بدانیم که انقلاب چه معجزه ای کرده و چگونه استکبار را ذلیل و خوار نموده و رهبر و امت با اقتدار و مقاومت ما چگونه ابرقدرت ها را به حیرت واداشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی، فرق بصیرت و علم را تبیین کرد و افزود: علم مفهوم شناسی است؛ ولی بصیرت مصداق شناسی است.
وی، جای علم را در ذهن و بصیرت را در عمل دانست و ادامه داد: بصیرت به انسان نشان می دهد که حق و باطل کدامند.
این مقام مسئول یادآور شد: کسانی که سقوط کرده اند به خاطر این است که فریب عملیات های دشمن را خوردند و واقعیت های روز را درست تشخیص ندادند.
جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: لغزش بزرگ خیلی ازمسئولین این است که استکبار یک واقعیتی را در ذهن آنها مانند سراب درست کرده است و مقام معظم رهبری نیز در ماه رمضان گذشته به این نکته اشاره فرمودند و هشدار دادند که مواظب باشید دشمن می خواهد محاسبات شما را تغییر دهد.
پایان پیام/
نظر شما