به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، دکتر منوچهر محمدی، استاندار سابق سیستان و بلوچستان، شب گذشته (16 اردیبهشت) در سلسله جلسات بزم اندیشه موسسه جوانان آستان قدس رضوی، گفت: پس از انقلاب اسلامی، استکبار همزمان با جنگ سرد و مقابله با کمونیسم، پروژه ایران – اسلام هراسی را کلید زد که البته پس از فروپاشی شوروی، این روند به شدت افزایش یافت.
وی با اشاره به نظریه جنجالی هنری کسینجر برای مقابله با انقلاب ایران، اظهار کرد: کسینجر در آغازین روزهای انقلاب اسلامی مدعی شد انقلاب ایران یک انقلاب شیعی است، پس برای مقابله با آن باید حکومتهای تندروی سنی را تقویت کرد تا زمینه دوگانگی و برخورد دو مذهب در ایران ایجاد شود و سرانجام به وقوع انقلاب تندروهای سنی مذهب بیانجامد.
استاندار سیستان و بلوچستان در روزهای آغازین انقلاب اسلامی، حوادث این استان پس از وقوع انقلاب را ناشی از دخالتهای بیگانه دانست و تصریح کرد: در آن دوران، در بخشهایی از این استان پهناور به واسطه همان نظریه پردازیها و وجود برخی از عوامل فریب خورده، ناآرامیهایی ایجاد شد، اما خوشبختانه اهالی سنی و شیعه آگاه استان سیستان و بلوچستان با آنها برخورد کردند.
محمدی تأکید غرب بر عدم دستیابی کشورمان به سلاح غیر متعارف را نمونهای از پروژه ایران هراسی عنوان کرد و افزود: استکبار علیرغم آگاهی از فتوای مقام معظم رهبری، همچنان بر طبل توخالی سلاح هستهای میکوبد و سعی دارد با تروریست معرفی کردن گروههای انقلابی منطقه از جمله حزبالله، حماس و انصارالله، ایران را حامی تروریسم و عامل ناامنی منطقه معرفی کند.
وی غرب و در رأس آن آمریکا را بزرگترین ناقض حقوق بشر معرفی کرد و ادامه داد: نظامهای غربی که در برخورد با خواستههای معقول ملتها سابقه نامطلوبی دارند، آزادی همجنسبازان و رفتارهای خلاف شرع را به جای حقوق بشر جا میزنند و سپس کشورهای اسلامی را به نقض این حقوق بشر دست ساخته خود متهم میکنند.
این تحلیلگر سیاسی از هجده توطئه غرب برای سرنگونی جمهوری اسلامی خبرداد و خاطرنشان کرد: تحمیل 2 جنگ سخت، ایجاد و هدایت 3 کودتا، زمینهچینی برای شکلگیری 5 مواجهه قومی و مذهبی و همچنین آموزش عوامل داخلی برای برافروختن آتش 3 فتنه، تنها قسمتی از این تلاش ناکام 36 ساله آمریکا از ابتدای انقلاب است.
محمدی به هدایت بینظیر مقام معظم رهبری در عبور کشورمان از توطئههای غرب اشاره کرد و افزود: هر کدام از این هجده توطئه توان براندازی نظامهای بسیار بزرگ را دارا بود، چنانکه حکومت محمد مرسی در مصر با سابقهای چندین هزار ساله، تمدنی کهن، مردمی مطلع و وجود نهادهایی مانند دانشگاه الازهر، تنها با یکی از این توطئهها به پایان راه رسید.
وی وظیفه تیم مذاکرات هستهای کشورمان را بسیار سنگین توصیف کرد و ادامه داد: با اینکه آمریکا رو به انفعال است و بیش از 6 برابر درآمد ناخالص خود بدهی دارد، اما همچنان از موضع قدرت به مذاکره میپردازد و به چیزی غیر از تسلیم ملتها رضایت نمیدهد.
مجری بیانیه الجزایر در سال 1991 میلادی، نیاز آمریکا به انجام توافق به ایران را بسیار راهبردی ارزیابی کرد و افزود: تحریمها در ایران نتیجه عکس داده است، اگر این تحریمها نبود، شاید میتوانستیم همچون زمان فعلی به باشگاه کشورهای فضایی بپیوندیم و یا در علوم جدید پیشرفت کنیم، اما امروز و با وضعیت کنونی تحریمها، مجبور هستیم تا توان خود را به رخ کشورهای بیگانه بکشانیم.
محمدی همچنین نزدیکی انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده را اهرم فشاری در دست تیم مذاکره کننده ایرانی دانست و یادآور شد: البته در ایران نیز دو انتخابات مهم را پیش رو داریم که با توجه به شرایط کشور و منطقه، رهبر معظم انقلاب برای جلوگیری از تکرار حوادث ناگوار سال 88، سال جاری را به شعار همدلی و همزبانی مزین کردند و تیم مذاکره کننده باید نسبت به این اهرمها و نقاط ضعف، کاملاً آگاه باشد.
پایان پیام/
نظر شما