فعالیت ۳۲۰۰ مدرسه قرآنی در کشور/ راه اندازی ۶۰۰ دارالقرآن در سال گذشته

خبرگزاری شبستان: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از فعالیت سه هزار و۲۰۰ مدرسه قرآنی در سطح کشور خبر داد.

حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری شبستان در بجنورد در رابطه با فعالیت مدارس قرآنی در کشور گفت: هم اکنون سه هزار و 200 مدرسه قرانی در سطح کشور فعال است.

وی با بیان اینکه با توجه به اولویت آموزش قرآن در بین دانش اموزان، در حال حاضر تعداد بسیاری از دانش آموزان در این مدارس در حال تحصیل هستند، اظهارداشت: تاسیس مدارس قرآنی از برنامه های دولت قبل بوده که در این دولت نیز ادامه کار انجام شده و کیفیت بخشی می شود.

کفاش خاطرنشان کرد: بر اساس سیاست دولت تدبیر و امید طی سال گذشته تعداد 600 دارالقرآن در سطح کشور ایجاد و در حال فعالیت است.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام گرفته در سال جاری نیز نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز به صورت کامل برای این دارالقرآن ها تامین می شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رابطه با اردوگاه های دانش آموزی نیز اظهارداشت: هم اکنون 360 اردوگاه استانی و منطقه ای در کشور فعال است که پنج اردوگاه کشوری و بقیه کانون فرهنگی و تربیتی است.

وی متذکر شد: با توجه به نبود اردوگاه در خراسان شمالی، سه اردگاه موجود نیز مقرر است احیاء شود که وزارت آموزش و پرورش نیز کمک ویژه ای برای بازسازی این اردوگاه ها که یکی از آنها اعتبار ویژه ای نیز دارد، می کند تا در سال ۹۴و ۹۵به صورت کامل تجهیز شوند.

کفاش به بحث آسیب های اجتماعی دانش آموزان نیز اشاره کرد و با تاکید بر برنامه ریزی برای شناسایی و حل این آسیب ها در وزارت آموزش و پرورش، گفت: هم اکنون آمار دقیقی از آمار دانش آموزان گرفتار در آسیب ها داریم ولی به دلیل احتمال ایجاد ناامنی در بین عموم جامعه امکان طرح و اعلام آن در بین مردم وجود ندارد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ما در جامعه اسلامی زندگی می کنیم و نسبت به آسیب ها حساس هستیم علیرغم اینکه اعداد ما نگران کننده نیست نمی توان انها را اعلام کرد چرا که حتی یک مورد هم برای جامعه ما زیاد است.

وی خاطرنشان کرد: با این وجود این آمار به صورت دقیق به برنامه ریزان اعلام می شود تا تحلیل درستی برای رفع آن صورت گیرد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش همچنین از انجام کار مطالعاتی شبکه اجتماعی دانش آموزان خبر داد و هدف از راه اندازی این شبکه را تشکیل شبکه بزرگ دانش آموزان ممتاز در رشته های مختلف قرآنی، فرهنگی و هنری و پیوند آنها در فضای مجازی به هم ذکر کرد.

وی یادآور شد: این شبکه در 6 ماهه اول امسال راه اندازی و در تابستان امسال نیز شروع به ثبت نام دانش آموزان می کند.

کفاش متذکر شد: دانش آموزان ممتاز با عضویت در این شبکه می توانند آثار خود را برای دیگر دانش آموزان به نمایش بگذارند و از آثار دیگران نیز بهره ببرند.

وی در رابطه با دانش آموزان بازمانده از تحصیل به دلیل مشکلات مالی نیز گفت: اگر چنین دانش آموزانی بوده و به ما معرفی می شوند اقدامات لازم برای تحصیل آنها و حمایت از آنها برای ادامه تحصیل صورت می گیرد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 456074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha