شخصيت علی بن بابویه قمی بايد بيشتر معرفي شود

خبرگزاري شبستان: مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: بايد تلاش كنيم كه نسخه‌ها و آثار برجاي مانده از اين عالم برجسته جمع‌آوري شده و اين مراسم مي‌تواند سرآغازي بر اين تحول بزرگ باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مقدم امروز (15 ارديبهشت) در همايش بزرگداشت صدوقین در مرقد علی بن بابویه قمي گفت: علي بن بابويه از جايگاه بسياري برخوردار بود و نقش برجسته اين مرد بزرگ در تاريخ تشيع موجب تشكيل اين جلسه شده است.

وي گفت: ايشان از بزرگترين و برترين افتخارات قم به حساب مي‌آيند و امام عصر(عج) به ايشان عنايت ويژه‌اي داشتند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: مقام معظم رهبري اهميت بسياري براي صدوقین قائل هستند و همين امر موجب شد تا اين همايش گرفته شود تا اين دو عالم بزرگ را بيشتر به جامعه معرفي كنيم.

حسيني‌مقدم ادامه داد: شیخ صدوق با دعای امام زمان (عج) منشأ خیرات و برکات برای امت اسلامی معرفی شده است و بايد از ايشان درس بگيريم و همواره همراه امام زمان خود باشيم.

وي با بيان اينكه اين همايش نقطه آغازي براي عنايت ويژه‌تر به اين مكان خواهد بود گفت: مقام معظم رهبري بر تبديل بقاع متبركه به قطب‌هاي فرهنگي تاكيد بسياري دارند و ما نيز در اداره اوقاف و امور خيريه در اين راستا تلاش مي‌كنيم.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم گفت: صدوقین اطلاق بر علی بن بابویه قمی (پدر) و شیخ صدوق (پسر) است که هر دو جزو فقها و دانشمندان طراز اول شیعی بوده و آثار متعددی در علوم گوناگون فقهی و دینی از آنها به یادگار مانده است.

حسيني‌مقدم اذعان داشت: در تاریخ است که حدود 300 جلد کتاب توسط شیخ صدوق نوشته شده است که البته همه آنها در دسترس ما نیست و بايد بكوشيم شخصيت اين عالم را بيشتر معرفي كنيم.

وي گفت: بايد تلاش كنيم كه نسخه‌ها و آثار برجاي مانده از اين عالم برجسته جمع‌آوري شده و اين مراسم مي‌تواند سرآغازي بر اين تحول بزرگ باشد.

پايان پيام/

کد خبر 456009

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha