ضرورت تشکیل کارگروهی جهت بررسی مسائل و مشکلات سینماهای خوزستان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، اظهار داشت: باید کارگروهی با حضور اهالی سینما تشکیل شود و در آن با بررسی مسائل و مشکلات این حوزه، راهکارهایی برای بهبود وضعیت سینماها ارائه دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، همایون قنواتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، امروز(15 اردیبهشت) در نشست هم اندیشی با سینماگران استان، با بیان اینکه خوزستان جزء استان های مدرن ایران است گفت: خوزستان اولین استانی است که پا در عرصه مدرن گذاشت و سابقه سینما داری دارد.

 

وی با اشاره به اینکه بخش بسیار زیادی از اهالی سینمای امروز ایران خوزستانی هستند تصریح کرد: بسیاری از فیلم هایی که در سینمای جوانان ما تولید می شود، اکران جهانی می شوند و در جشنواره های مختلف رتبه های برتر را کسب می کنند و این نشان دهنده استعدادهایی است که در استان وجود دارد.

 

وی با بیان اینکه تعداد سالن های سینمای خوزستان قابل قیاس با هیچ استان دیگر نبود، افزود: در حال حاضر وضعیت سینماهای ما با چالش رو به رو شده و با استفاده از ظرفیت های موجود، به فکر چاره اندیشی باشیم و مسیری را که یک زمان کج رفتیم و کوتاهی هایی که در این راستا صورت گرفته را جبران کنیم.

 

قنواتی، اضافه کرد: باید کارگروهی با حضور اهالی سینما تشکیل شود و در آن با بررسی مسائل و مشکلات این حوزه، راهکارهایی برای بهبود وضعیت سینماها ارائه دهند و نتایج حاصل از آن را با مقامات بالاتر همچون استاندار، معاونت سینمایی وزارت و... در میان بگذاریم.

 

وی بر تهیه سند راه و حرکت در آن مسیر تاکید کرد و ادامه داد: باید جاهایی را که سینما وجود دارد، تقویت و در شهرهایی که سینماها تعطیل شده پس از بررسی علل آن نسبت به راه اندازی و بازگشایی مجدد آن اقدام کنیم چرا که سینما می تواند تولید فیلم های مناسب به ایجاد فضایی مفرح و آموزشی کمک کند.

 

وی با اشاره به اینکه تنها تولید و اکران فیلم نباید مدنظر باشد بلکه باید بسترهای لازم برای حضور و جذب مخاطبان را نیز فراهم کنیم اذعان داشت: در این راستا باید از فکر و ایده و نظرات اهالی فن و کسانی که با حوزه سینما آشنایی دارند، کمک بگیریم.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، یکی از راه های مبارزه با تهاجم فرهنگی را فعال کردن سینماها و آموزش نکات اخلاقی از طریق فیلم های ارائه شده، عنوان کرد و یاد آور شد: می توانیم برای رونق سینماهایی که تعطیل شده و مجتمع های فرهنگی، بخش خصوصی را وارد کار کنیم.

 

وی با بیان اینکه در بسیار از شهرها سالن های سینمایی بسیار خوبی وجود دارد ولی نیرویی نداریم که بتواند آن را مدیریت کند، خاطر نشان کرد: با واگذاری این سالن ها به بخش خصوصی می توانیم هم به ایجاد اشتغال کمک کنیم و هم سینماها را رونق دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه باید از سالن های سینما استفاده بهینه کنیم تا مخاطبان بیشتری به سمت سینماها سوق داده شوند عنوان کرد: بسیاری دلیل عدم استقبال از سینما را پیشرفت تکلولوژی می دانند ولی باید گفت تکنولوژی در همه کشورها پیشرفت کرده ولی این امر خللی در صنعت سینمای آنها ایجاد نکرده ما نیز باید همگام با آن وارد عمل شویم.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 456001

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha