به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، نادر سقاء، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل، امروز (15 اردیبهشت)، در جلسه هماهنگی با مدیران مسئول کانون های تخصصی استان اردبیل، اظهار داشت: کانون های تخصصی با هدف تنوع بخشی به برنامه های اجرایی کانون ها در شهرستان تاسیس شد و بیشترین کارآیی آنها باید جذب جوانان و نوجوانان به کانون ها باشد.
وی با اشاره به اینکه برون سپاری برنامه های دبیرخانه به کانون های تخصصی و انجام برنامه های متعدد فرهنگی با همکاری کانون های تخصصی از دیگر اهداف تاسیس این کانون ها است، تصریح کرد: کانون های تخصصی در شهرستان ها به صورت متمرکز برای پرورش نیروی انسانی متخصصی بر اساس موضوع تخصص باید اقدام کند تا در آینده شاهد حضور کارشناسان ارزشمند فرهنگی در جامعه باشیم.
سقاء با بیان این مطلب که کانون های تخصصی در انجام برنامه های محتوایی و کمی رشته های تخصصی خود بر دیگر کانون های نظارت کافی داشته باشند، تصریح کرد: سخت افزارها و نرم افزارهای متعدد برای کانون های تخصصی تعریف شده است که از این ظرفیت باید به طرف کامل استفاده کنند.
این مقام مسئول با اعلام این مطلب که کارهای فرهنگی پیش بینی شده باید شان و قداست مسجد را حفظ کند، افزود: شناسایی آسیب های محله می تواند یک برنامه کلی برای سطح کشور باشد تا در حل دغدغه های فرهنگی یک انسجام به وجود بیاید و نظرات عموم مردم در بررسی مشکلات لحاظ شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با اشاره به اینکه کانون های تخصصی در کانون های مناطق محروم و روستایی را در اولویت مشارکت خود قرار نمی دهد، ادامه داد: مدیران مسئول 24 کانون تخصصی و 9 کانون دانشگاهی در دوره آموزشی با هدف ارتقا توانمندی کانون های تخصصی و دانشگاهی در شهرستان قم از 23 اردیبهشت تا 3 خرداد ماه برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما