دولت مدیریت بسیاری از کارها را به استانداران بسپارد

خبرگزاری شبستان: استاندار قزوین گفت: انتظار داریم دولت مدیریت بسیاری از کارها را به استانداران به لحاظ اشرافیت بهتر آنها به منطقه بسپارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی استانداری قزوین، مرتضی روزبه در دیدار با مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در دولت آقای روحانی انتظار این است که کارها با درایت و تدبیر پیش رود و انتخاب وزرای با تجربه و کابینه ای با تجارب بالا و ارزنده، حکایت از این دارد که دولت از انجام هرگونه کارهای هیجانی و احساسی دوری خواهد کرد.

وی ادامه داد: خروج از رکود و افزایش تولید در واحدهای صنعتی از جمله این سیاست ها است که از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال انجام است.

استاندار قزوین اضافه کرد: یکی از عوامل موفقیت آمیز در اجرای سیاست های دولت در بخش صنعت و معدن وجود ساختاری قوی در بخش دولت است، متأسفانه در استان قزوین و برخی از استان های صنعتی، ساختار سازمانی اداره کل صنعت، معدن و تجارت متناسب با ویژگی و گستردگی صنعتی نیست، ضمن اینکه از نظر ساختاری استان ها متفاوت هستند و باید اختیارات لازم نیز به مدیران استان ها برای مدیریت این بخش نیز داده شود.

وی با انتقاد از اینکه اختیارات لازم جهت مدیریت بخش های مختلف به استان ها داده نمی شود اظهار کرد: در بخش های مختلف این ضعف وجود دارد و انتظار داریم دولت مدیریت بسیاری از کارها را به استانداران به لحاظ اشرافیت بهتر به منطقه به آنها بسپارد.

روزبه تأکید کرد: استانداران مدیران عالی نظام در استان ها هستند و مقام معظم رهبری نیز این موضوع را مورد تأکید قرار دادند  و این در حالی است که استان ها برای تصویب و پیگیری یک موضوع ساده باید به تهران مراجعه کنند.

وی یکی دیگر از ضعف های موجود در بخش مدیریت صنعت را ادغام چند وزاتخانه طی سنوات گذشته دانست و گفت: سه وزارتخانه با حجم کار گسترده با هم ادغام شدند و محصول این ادغام نیز آشفتگی است که در مدیریت واحدهای صنعتی، معدنی و حتی در بخش بازرگانی شاهد آن هستیم.

استاندار قزوین اعلام کرد: این راه کوچک سازی دولت نیست و جا دارد این موضوع مجدد آسیب شناسی و مورد بررسی قرار گیرد.

وی از عدم مدیریت در نحوه واگذاری واحدهای تولیدی نیز ابراز نگرانی کرد و توضیح داد: واحدهایی که یک روز در استان بیش از یک هزار نفر در آن مشغول به کار بودند و در کشور مطرح بودند به افراد غیر متخصصی واگذار شدند که این واحدها امروز متروکه و یا به انبار تبدیل شدند و قطع یقین تعطیلی این واحدها ربطی به مسائل تحریم و رکود اقتصادی ندارد و نشات گرفته از سوء مدیریت و عدم وجود اختیارات لازم به استان ها در انتخاب مدیران واحدهای تولیدی است.

روزبه خاطر نشان کرد: با تصویب در شورای عالی اداری و با پیگیری وزیر صنعت، معدن و تجارت می توان اختیارات ویژه ای را به روسای سازمان های استانی داد و حتی به عنوان عضو شورای معاونان وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز دعوت کرد تا مسائل با سرعت بیشتری رسیدگی و پیگیری شود.

وی درخصوص افزایش رونق اقتصادی یادآور شد: تنها راه خروج از رکود افزایش صادرات غیر نفتی و برداشتن موانع تولید و صادرات است که ضمن بر طرف کردن مشکلات موجود بر سر راه تولید کنندگان در صادرات باید سیاست های تشویقی در امر صادرات نیز افزایش پیدا کند و برخی سخت گیری ها برای سرعت بخشیدن به فرآیند صادرات نیز برداشته شود.

استاندار قزوین افزود: پر کردن ظرفیت های خالی و هموار کردن مسیر صادرات از جمله کارهایی است که در مدت زمان کم می تواند به رونق اقتصادی کمک کند و از سیاست های جدی ما نیز همین موضوع است.

وی تصریح کرد: در بحث واردات نیز یکی از اقدامات اساسی کنترل مرزها و جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق و همچنین جلوگیری از ورود کالاهای وارداتی است که در داخل کشور تولید می شود و اگر امروز صحبت از حمایت از بخش تولید می شود باید از طرف دیگر جلوی واردات بی رویه نیز گرفته شود.

روزبه عنوان کرد: جلوگیری از استقرار صنعت به صورت پراکنده و همچنین جلوگیری از ساخت و استقرار صنایع آب بر از  سیاست مهم  و جدی استان در توسعه صنعی است و با قوت نیز این دو موضوع دنبال خواهد شد.

وی با تأکید به اینکه کالای آب، کالای ارزان قیمت گذشته نیست خاطر نشان کرد: باید این کالای با ارزش در بخش های مختلف به ویژه در بخش صنعت و کشاورزی مدیریت شود بنابراین با استقرار واحدهایی مانند فولاد که مصرف آب بالایی دارند، مخالفت خواهیم کرد.

پایان پیام/

کد خبر 455860

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha