حضرت زینب(س)، گفتگوی امام حسین(ع) با نسل‌های آینده است

خبرگزاري شبستان: سخنران حرم مطهر رضوي با بيان اينكه زندگی حضرت زینب (سلام الله علیها) سرشار از درسهای ارزشمند است، گفت: حضرت زينب(س) الگوي كامل صبر در برابر مشكلات بشريت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام سيد جعفر اسلامي فر، ظهر امروز(14ارديبهشت) در مراسم ويژه‌برنامه وفات حضرت زينب(سلام الله علیها)  اظهار داشت: حضرت زینب کبری (سلام الله علیها) بانوی علم و فضل است.

 

وي با بيان اينكه حضرت زينب(سلام الله علیها) الگوي كامل صبر در برابر مشكلات بشريت است، افزود: زندگی حضرت زینب (سلام الله علیها) سرشار از درسهای ارزشمندی است که انسان را به مسیر رستگاری و آرامش رهنمون می‌کند.

 

حجت الاسلام اسلامي‌فر تصریح کرد: حضرت زینب(سلام الله علیها)  تربیت یافته مکتب وحی است؛ چرا که ایشان در دامان مادری ولایتمدار همچون حضرت فاطمه(سلام الله علیها) پرورش یافته و از فیض تربیت پدری چون مولای متقیان بهره برده است كه انسان با بهره مندي از سيره آن حضرت مي تواند قله سعادت را فتح كند.

 

سخنران حرم مطهر رضوي ادامه داد: حضرت زینب(سلام الله علیها) صبر بر دشواری‌ها و مصایب زندگی را از کانون خانواده آموخت و عبادت پروردگار به عنوان یادگار راستین خاندان عترت در وجود ایشان تجلی داشت.

 

حضرت زینب(سلام الله علیها) گفتگوی امام حسین(علیه‌السلام) با نسل‌ها و تاریخ آینده است

وي با بيان اينكه رسالت حضرت زینب(سلام الله علیها) در واقع گفتگوی امام حسین(علیه‌السلام) با نسل‌ها و تاریخ آینده است، خاطرنشان كرد: حضرت زینب(سلام الله علیها)  با سیره تبلیغی خود توانست صدای امام حسین(علیه‌السلام) و فریاد «هل من ناصر ینصرنی» را به مردم دنیا بازگوید.

 

حجت الاسلام اسلامي‌فر افزود: در واقع رسالت حضرت زینب(سلام الله علیها) پیامی است به همه انسان‌ها، به همه کسانی که بر مرگ حسین(علیه‌السلام)  می‌گریند و به همه کسانی که در آستانه حسین(علیه‌السلام)  سر خضوع و ایمان فرود می‌آورند.

 

وی با بیان اینکه رسالت حضرت زینب(سلام الله علیها) بسیاردشوار و سنگین است، اظهار داشت: اگر زینب(سلام الله علیها) پیام کربلا را به تاریخ بازگو نمي‌كرد، کربلا در تاریخ می‌ماند و کسانی که به این پیام نیازمندند از آن محروم می‌ماندند.

 

بصیرت و ولایتمداری دو رکن مهم سیره زندگی حضرت زینب(سلام الله علیها)است

سخنران حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: محبت، مهربانی و توسعه عواطف در خانواده، مهمترین رکن زندگی حضرت زینب(سلام الله علیها) است؛ چرا كه ایشان با نقشهای مختلفی که به عنوان همسر، مادر، خواهر و عمه در میان اهل خانواده حضور دارند، نشان می‌دهند ترسیم زندگی خانوادگی با توسعه علایق، عواطف و محبت میان وابستگان، زندگی انسان را در مسیر سعادت و تعالی سوق می‌دهد.

 

حجت الاسلام اسلامي‌فر یادآور شد: حضرت زینب(سلام الله علیها) در چند برهه اساسی مردم جامعه را با رهنمودها و برخوردهای داهیانه خویش هدایت کردند؛ بدین صورت که بخشی از روابط ایشان به عموم مردم جامعه اختصاص داشت،‌ بخشی از روابط حضرت به اداره امور اسرا پس از شهادت امام حسین(علیه السلام) مربوط می‌شد و در برهه‌ای نیز آن حضرت با حاکمیت زمان خویش مواجه بودند.

 

سخنران حرم مطهر رضوي تصريح كرد: بصیرت و ولایتمداری دو رکن مهم سیره زندگی حضرت زینب(سلام الله علیها)است که باید در جامعه امروز به صورت کاربردی مورد توجه قرار بگیرد.

 

پايان پيام/

 

کد خبر 455638

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha