به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سید صادق رضایی، مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور، عصر گذشته(23 خرداد) در همایش تجلیل از کودکان برگزیده کانون پرورش فکری همدان، گفت: تربیت کودکان و نوجوانان در کانون پرورش فکری باید بر اساس متوین دینی، آموزه های اسلامی و نگاه قرآنی باشد تا بتوانند در آینده مدیران موفقی شوند.
وی با بیان اینکه در دور سوم سفرهای ریاست جمهوری اسلامی ایران فرهنگ و هنر در رأس اهداف و اقدامات دولت دهم بوده است، افزود: توجه به کودکان و نوجوانان و تربیت آنان براساس نگاه قرآنی و مهدویت از جمله اهداف دولت است.
رضایی با بیان اینکه کودکان و نوجوانان باید با نگاه مهدویت تربیت شوند، تصریح کرد: این در حالی است که برنامه ریزی ها باید برای کودکان برمبنای قرآنی و مهدویت باشند تا سربازان آقا امام زمان(عج) به شمار روند.
مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور با بیان اینکه در دولت دهم چهار اردوگاه تربیتی در شمال، جنوب، شرق و غرب کشور احداث می شود، اظهار داشت: در جنوب کشور استان هرمزگان، شمال استان مازندران، شرق استان خراسان رضوی و غرب استان همدان در حال احداث اردوگاه های تربیتی برای کودکان و نوجوانان هستند.
رضایی با بیان اینکه اردوگاه های تربیتی تنها برای کودکان ایرانی نیست، گفت: این در حالی است که اردوگاه تربیتی مازندران علاوه بر تربیت بیش از یک هزار نفر از کودکان ایرانی 300 کودک لبنانی را در تابستان سال جاری آموزش می دهند.
وی یکی از مزایایی احداث اردوگاه تربیتی غرب کشور در استان همدان را شخصیت های برجسته و فرهنگ متناسب دانست و افزود: به دلیل شخصیت های برجسته همچون باباطاهر عریان و بوعلی سینا و فرهنگ متناسب با این شخصیت ها از ویژگی های احداث اردوگاه است.
رضایی با بیان اینکه باید کودکان با زبان قصه، شعر، ادبیات کودکانه تربیت شوند، تصریح کرد: این در حالی است که نگاه دولت به این کودکان در راستای تشکیل انجمن های کودکان و نوجوانان است.
وی در خصوص اینکه جهان بینی و ایدئولوژی نشانه ای یک حکومت الهی است، افزود: ترویج دین، نشر و گسترش عدالت برنامه های کودکانه در اقدامات دولت صورت گرفته است.
مدیرکانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور با اشاره به اینکه به تکامل رسیدن بشر او را از پوچی و بی هویتی دور می کند، خاطرنشان کرد: متاسفانه فراموش کردن یاد خدا در جوامع غربی موجب خودکشی عده کثیری از آنان شده است.
رضایی گفت: سرزندگی و ایجاد نشاط معنوی در انسان ها باعث تقرب جویی به سوی درگاه الهی و معنویت می شود که می توان از فیوضات مادی و معنوی بهره مند شوند.
پایان پیام/
نظر شما