هادی فیض منش، مدیر دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان همدان از پایش و سطح بندی کانونها در راستای رشد و ارتقای کمی و کیفی خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: کانونها براساس سه درجه کانونهای ویژه، فعال و نیمه فعال درجه بندی می شوند و اساس توزیع بودجه با عنایت به نوع فعالیت ها به این کانونها تخصیص داده می شود.
وی با بیان اینکه توجه به کانون و کتابخانههای روستایی و عشایری در برنامه ها به منظور تحقق عدالت فرهنگی از دیگر سیاست های کانون های مساجد در سال جاری است، اظهار داشت: طرح آمایش سرزمینی کانونها و کتابخانههای مساجد نیز در سال جاری اجرا میشود.
وی افزود: نگاهی به فعالیت های کانون های مساجد سراسر استان در سال های گذشته بیانگر این مطلب است که مساجد می توانند به عنوان پایگاه های فرهنگی اجتماعی نظام در عرصه های مختلف فعالیت کنند و با برون سپاری بسیاری از فعالیت ها به مساجد می توان زمینه رشد و شکوفایی هر چه بیشتر جامعه اسلامی را در زمینه های مختلف فراهم نمود.
وی بیان کرد: فعالیت های متنوع قرآنی، برگزاری دوره های هدفمند آموزشی، تخصصی شدن کانون ها، حضور در مساجد دانشگاه ها، راه اندازی مراکز دیجیتال، تجهیز کتابخانه های مساجد به کتاب های مفید از برخی موارد اجرای در بحث کیفی سازی فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد است.
مدیر دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان همدان ، مردمی بودن، فعال بودن، هدفمندی و انسجام را از مهمترین ویژگی های های کانون های فرهنگی هنری مساجد دانست و اظهار داشت: هم اکنون517 کانون در استان فعال است که تلاش می کنیم تا پایان سال 94 این تعداد به 550 کانون فرهنگی و هنری مساجد افزایش یابد.
فیض منش بیان کرد: توجه ویژه به شعار سال،( دولت و ملت، همدلی و همزبانی)، بصیرت افزایی، کارآفرینی و خود کفایی کانونهای مساجد، اجرای طرح ها و همایش های استانی دبیرخانه و توجه به شعار سال، اجرای طرح اوقات فراغت در کانونهای مساجد، اهدای تجهیزات کتابخانه ای، اعزام منتخبین کانونها به طرح سراج در قم، از برخی فعالیت های دبیرخانه مساجد در سال جاری است.
پایان پیام/
نظر شما