اردوهای جهادی حرکتی دینی و ارزشی بر اساس تعالیم دینی

خبرگزاری شبستان: رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهرگفت: اردوهای جهادی دارای محتوای دینی و ارزشی براساس تعالیم دینی در اوقات فراغت جوانان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بوشهر، سرهنگ پاسدار ذوالفقار عباسی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر، امروز(۱۳ اردیبهشت)، در جمع خبرنگاران گفت: غنی سازی اوقات فراغت نقش مهمی در شکل گیری توسعه فرهنگ و ارزش ها و هنجارهای جامعه دارد و بسیج سازندگی در همین راستا گام های بلندی برداشته است.

 

وی افزود: هدف از حرکت های جهادی غنی سازی اوقات فراغت است و یک محتوا دینی و ارزشی براساس تعالیم دینی به اوقات فراغت جوانان داده می شود.

 

عباسی تصریح کرد: هر حرکت اجتماعی که با مولفه های دینی و اجتماعی آمیخته شود تقویت و تبدیل به جنبشی فعال در سطح جامعه می شود.

 

وی خاطر نشان کرد: هدف اصلی بسیج سازندگی غنی سازی اوقات فراغت است و برای جوانان و دانشجویان سبب خوداتکایی و خودسازی می شود.

 

زئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر بیان داشت: مجموعه بسیج سازندگی به عنوان نماینده قرب قرارگاه خاتم پروژه های کوچک و بزرگی به صورت عام المنفعه انجام داده و این پروژه ها مردمی است یعنی با مشارکت خود مردم ساخته می شود.

 

وی افزود: تلاش در حوزه تحقق مطالبه رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی از رسالت های مهم بسیج سازندگی است و در همین راستا کارگاه های مختلف آموزشی برای فرهنگ سازی در سطح استان و پایگاه های مقاومت برگزار شده است.

 

عباسی تصریح کرد: در زمینه خدمات رسانی و اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی ۲ هزار و ۸۵۹ نفر از گروه های مختلف دانشجویی، مهندسان و سایر اقشار بسیج در قالب ۱۱۰ گروه حضور پیدا کردند.

 

وی بیان داشت: در سال ۹۳، ۲ هزار و ۱۰۰ نفر از دانش آموزان در زمینه بهسازی و مرمت مدارس کار کردند و همچنین ۱۲ هزار و ۸۲۵ نفر در قالب گرو ها در برداشت محصولات کشاورزی به صورت یک روزه فعالیت داشتند.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان بوشهر اظهار داشت: در سال گذشته بیش از ۲۰۰ تیم پزشکی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در قالب ۱۶۰  تیم عمومی و ۴۰ تیم تخصصی خدمت رسانی کردند و در روستاهای چارروستایی، طلحه، و چل زری عجم بیمارستان صحرایی برپا کردند.

 

وی عنوان داشت: سپاه قرب قرارگاه خاتم موافقتنامه ای به مبلغ ۱۷ میلیارد و ۱۲۰  میلیون و ۹۶۰ هزار در قالب پروژه های محرومیت زدایی اختصاص یافته است.

 

عباسی تصریح کرد: در زمینه اقتصاد مقاومتی نیز ۱۴ همایش، ۲۰۴ کارگاه آموزشی و ۳ هزار و ۳۶۳ نفر توانمند سازی شده است و ۷۵۰ کارگاه تولید در زمینه های کود ورمی کمپوست، گلخانه، پرورش قارچ و زنبور عسل بوده است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 455378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha