یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۱۹ اردیبهشت برگزار می شود

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهشی وزیر علوم گفت:یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی امسال در روزهای ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، وحید احمدی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری جشنواره ملی فناوری شیخ بهایی اظهار کرد: جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی در 2 بخش مسابقه ای و غیرمسابقه ای با محتوای تبدیل دانش به ثروت به مدت 10 دوره برگزار و یازدهمین دوره آن فعالیت خود را از اواسط مهرماه آغاز کرده است.

 

وی افزود: بخش مسابقه ای شامل طراحان کسب و کار، فن آفرینان، سرمایه گذاران کارآفرین است و بخش غیرمسابقه جشنواره شامل بورس فناوری و فرصت های سرمایه گذاری، کارگاه های آموزشی و نمایشگاه است.

 

وی با اشاره به بخش مسابقه ای فن آفرینان تصریح کرد: این بخش از جشنواره که هدف آن توسعه شرکت های دانش بنیان است مورد تأیید بنیاد ملی نخبگان بوده و مراحل داوری آن تحت نظارت آن بنیاد است و برگزیدگان سه گروه نوپا، در حال رشد و رشد یافته به بخش فن آفرینان از تسهیلات معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان ویژه این جشنواره بهره مند می شوند.

 

احمدی تصریح کرد: در این بخش قالب بر 250 شرکت فناوری، 25 شرکت پس از بررسی، داوری و مصاحبه تلفنی از محل شرکت انتخاب شده است که جلسات داوری نهایی در روزهای اول و دوم جشنواره و پس از بازدید داوران و اعضای کارگروه از غرفه نمایشگاهی کاندیداها انجام و نتیجه به شورای علمی جشنواره جهت تأیید نهایی اعلام می گردد.

 

وی با اشاره به طراحان کسب و کار که بخش آزاد است، بیان کرد: در این بخش ایده های نو مبتنی بر فناوری که قابلیت تجاری سازی آن به اثبات رسیده باشد در قالب یک نقشه راه تجاری سازی پذیرش نموده و مورد داوری قرار می گیرد. بالغ بر 100 طرح از تمام استان های کشور شرکت کرده اند که طی چندین مرحله، داوری تعداد 16 طرح کاندیدای مرحله نهایی اعلام شده و داوری نهایی این طرح ها در روزهای برگزاری جشنواره صورت گرفته و نتیجه داوری و اسامی برگزیدگان به شورای علمی جشنواره جهت تایید نهایی اعلام می گردد و در مراسم اختتامیه جشنواره اعلام و جوایز هر بخش اهدا می گردد.

 

معاون پژوهشی وزیر علوم با اشاره به بخش المپیاد طرح کسب و کار دانشجویی تصریح کرد: بالغ بر 200 طرح دانشجویی از تمام استان های کشور و زیر نظر 30 عامل استانی داوری شد و در حال حاضر 10 طرح کاندیدای این بخش است و نتیجه داوری پس از تایید شورای علمی جشنواره در طول برگزاری جشنواره اعلام می گردد.

 

وی بخش سرمایه گذاران کارآفرین را یکی دیگر از بخش های مسابقه ای دانست و گفت: این بخش در راستای توسعه فرهنگ سرمایه گذاری برای کسب و کارهای دانش بنیان برنامه ریزی شده و تلاش دارد با شناسایی و معرفی اشخاص حقیقی یا حقوقی که با سرمایه گذاری بر روی فناوری و پذیرش مخاطره در جهت کارآفرینی گام بردارند.

 

احمدی با اشاره به بخش غیرمصاحبه ای اظهار کرد: بورس فناوری و فرصت های سرمایه گذاری بخش اول است که می توان به بورس ایده که 16 طرح حضور دارند و بورس عرضه و فروش فناوری که 17 طرح حضور دارند، اشاره کرد.

 

وی ادامه داد: کارگاه های آموزشی بین المللی با عنوان تجاری سازی و نوآوری در پاک های علم و فناوری و دانشگاه ها، کارگاه های آموزشی بین المللی، مدیریت پارک های علم و فناوری و نحوه همکاری با دانشگاه ها برگزار می شود.

 

به گفته وی، جشنواره یازدهم شامل 1500 مترمربع فضای دانشگاهی و حدود 50 غرفه نمایشگاهی است که شامل شرکت های فناوری و دانش بنیان و سرمایه گذار می شود.

 

معاون پژوهشی وزیر علوم بیان کرد:یازدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی امسال در روزهای 19 تا 21 اردیبهشت در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 455340

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha