اختلاف عامل اصلی عقب ماندگی/ جامعه باید آثار همدلی را درک کند

خبرگزاری شبستان: رئیس مرکز تخصصی نماز، اختلاف را عامل اصلی عقب ماندگی جوامع برشمرد و گفت: رسانه ها، خبرگزاری ها، مطبوعات و صدا وسیما باید روی آثار همدلی بیش از پیش تاکید کنند تا جامعه آثار همدلی را درک کند.

حجت الاسلام محمدصادق کفیل، رئیس مرکز تخصصی نماز  در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان درخصوص شعار سال؛ با تبیین مفهوم همدلی و همزبانی، اظهارداشت: رشد؛ دغدغه و اولویت اصلی هر مسئول، مدیر و هر فردی در جامعه است و اگر بخواهد رشدی حاصل شود، نیازمند همدلی است به عنوان مثال رشد اسلام در همدلی، پیشرفت و رشد کشور در همدلی است.

 وی با بیان اینکه هیچ چیزی به اندازه اختلاف به ما ضربه نمی زند و اختلاف مهم ترین عاملی است که عقب ماندگی را برای جامعه به ارمغان می آورد، خاطرنشان کرد: نگاه خداوند، همگی و فراگیر بودن است و در دین مسجد جایگاه زیادی دارد یعنی عظمت مسجد به اجتماع آن است، عظمت حج به اجتماع آن است و جایگاه زکات و خمس در همدل بودن است یعنی کسی می تواند انفاق کند، امربه معروف کند، زکات پرداخت کند، خمس بدهد که اصل همدلی را رعایت کند.

حجت الاسلام کفیل تصریح کرد: در دین اسلام بر همدلی و همزبانی تاکید شده است، دل یعنی همدلی، مسلمان بودن یعنی یکدل بودن، یکرنگ بودن و یک جهت بودن.

وی با بیان اینکه وقتی امام زمان  حکومت جهانی خود را تشکیل می دهد در اولین گام کینه ها را از بین می برد، اذعان داشت: پس در نظام خانواده، کار، محیط اداری اصل بر این است که همه همدل بشوند و پیوند برقرار کنند.

رئیس مرکز تخصصی نماز با تاکید بر اینکه جامعه باید رویکرد همدلی و همزبانی را در پیش بگیرد، افزود: زمانیکه مردم و مسئولان باهم همدل و همزبان باشند، آن جامعه سریعتر مسیر پیشرفت و توسعه را طی می کند.

وی با اشاره به راهکارهای ایجاد همدلی و همزبانی اذعان داشت: افزایش ظرفیت فکری افراد جامعه ، شرح صدر، تقویت وجوه اشتراک، افزایش آگاهی و بصیرت، تبیین آثار منفی اختلاف در جامعه از جمله راهکارهای تقویت همدلی و همزبانی است.

حجت الاسلام کفیل با تصریح بر اینکه باید جهت همدلی را تعریف کنیم، اذعان داشت: وقتی وجه مشترک پیدا کنیم می توانیم همزبان شویم، بنابراین باید وجوه اشتراک را بیابیم و توسعه دهیم و اختلافات را کمرنگ نماییم.

وی با بیان اینکه اثر همدلی و همزبانی برای مردم تبیین شود، خاطرنشان کرد: رسانه ها، خبرگزاری ها، مطبوعات و صدا وسیما باید روی آثار همدلی بیش از پیش تاکید کنند تا جامعه آثار همدلی را درک کند.

رئیس مرکز تخصصی نماز ، مثبت نگری را از دیگر راهکارهای تقویت همدلی و همزبانی در جامعه برشمرد و افزود: منتقدین به جای اعتراض به شرایط موجود به دنبال راهکار باشند.

 حجت الاسلام کفیل، با بیان اینکه جریانات متعدد و حزب های مختلف درگیر اختلاف هستند، دنبال منافع خود هستند، اظهارداشت: باید منافع شخصی و خودبینی را کنار بگذاریم و به سمت همدلی و دگربینی در جامعه حرکت کنیم.

پایان پیام/

کد خبر 455273

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha