حجت الاسلام حسین دقیقی شاهرودی، کارشناس حوزه های دین و فرهنگ در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: وجود بابرکت حضرت زینب (س) در مکتب رسول الله، علی (ع) و فاطمه (س) پرورش یافت و خوشه چینی در چنین مکتبی در وجود آن بزرگوار متبلور شد.
گریه حضرت زینب در فراقِ خانواده نبود بلکه گریه بر قطع شدن واسطه های معارف الهی است
وی با بیان اینکه حضرت زینب با مشاهده سختی ها و دشواری های زندگی رسول الله، علی، فاطمه و حسن آنچنان مقاوم شد که مصائب کربلا را زیبایی می دید، خاطرنشان کرد: گریه حضرت در مصائب خاندانش گریه در فراق نبود بلکه به دلیل قطع شدن وحی و معارف الهی بود؛ گریه بر اینکه واسطه های بی بدیل معارف زیبای از دنیای ظاهری رفتند!
حجت الاسلام دقیقی افزود: حضرت زینب آنچنان شخصیتی والایی بودند که سیدالشهدا در شب عاشورا می فرماید: خواهرم مرا در نماز شبت فراموش نکن.
حضرت زینب ادامه دهنده قیام کربلا!
وی با اشاره به اینکه تمام هدف استکبار آن بود که حرکت استکبارستیزی اسلام نابود شود، تصریح کرد: اما حضرت زینب با خطبه های آتشین خود پیام عاشورا را به بهترین وضعیت به آیندگان انتقال دادند.
این کارشناس حوزه دین با بیان اینکه هدف و مقصد حضرت زینب همان هدف و مقصد تمام انبیا و اولیای الهی است، گفت: ایشان به دلیل اینکه خود را بنده خدا می دانست در برابر هیچ یک از مصائب جانسوز کربلا زبان به شکوه نگشودند.
وی در پایان اظهار داشت: حضرت زینب در برابر شهادت فرزندان خود واکنشی نشان نداد اما چون مادری مهربان پس از شهادت حضرت علی اکبر، غمگین و محزون شد.
پایان پیام/
نظر شما