به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان سمنان، حجت الاسلام علی شکری بیان کرد: 70 درصد این تعداد مسجد در حوزه شهری و بقیه در روستاها قرار دارد که میزبان افراد 9 ساله تا 75 ساله اند.
وی با اشاره به ادامه ثبت نام از معتکفان گفت: طبق آمار، 31.5درصد برای بار نخست، 25درصد بار دوم، 17درصد برای بار سوم و 26.5 درصد بیش از سه بار معتکف می شوند.
وی اظهار کرد: معتکفان از طریق مسجد، سازمان تبلیغات، رسانه ها و فضای مجازی از زمان ثبت نام مطلع شدند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بر لزوم مشارکت جمعی نسبت به فراهم کردن بستر برای برگزاری هرچه بهتر آیین معنوی اعتکاف تاکید کرد و گفت: احساس مسئولیت مردم نسبت به مسایل دینی، احکام و امور مذهبی بیش از هر زمانی ضروری تر است.
شکری افزود: جامعه نیاز به آگاهی و اطلاع رسانی در مورد مسایل دینی و معنوی از جمله اعتکاف دارد و نقش رسانه ها در این ارتباط بی بدیل است.
وی اضافه کرد: انتظار است رسانه ها نسبت به بستر سازی برای اعتکاف در سال های آینده توجه بیشتری کنند و در مناسبت های مختلف مذهبی با کارشناسان دینی نیز گفت و گو کنند.
وی تصریح کرد: اسلام دین کامل است و پاسخگوی تمام نیازهای مادی و معنوی، روحی، روانی و جسمی انسانهاست بنابراین اغلب آسیب های اجتماعی هم بدون راه حل نیست.
شکری با اشاره به انتخاب شعار همدلی و همزبانی میان دولت و ملت برای سال 1394 گفت: باید همه ملزم به هم افزایی برای دینی کردن جامعه اسلامی باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه آنچه در زمین است از آن خداست، اضافه کرد: همه در این زمینه مسئولیت دارند تا زمینه ساز اجرای مسائل فرهنگی و مذهبی در جامعه باشند.
وی یادآورشد: نباید آنچه در اطراف می گذرد به آن بی تفاوت بود یا احساس مسئولیت نکرد، بلکه حرکت ها باید به سمت سبک زندگی اسلامی باشد.
وی با اشاره به رسالت رسانه ها، روحانیان، ائمه جمعه و ... نسبت به مسایل فرهنگی و دینی بر توجه به هویت دینی تاکید کرد.
شکری با اشاره به شرایط چهار گانه اعتکاف یادآور شد: امسال بر اساس سیاست ابلاغی از مرکز ستاد اعتکاف در استان و شهرستانها نیز تشکیل و تلاش شد زمینه برای اعتکاف در شهرها، بخش ها و روستاها فراهم شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی ادامه داد: 85 درصد معتکفان در گروه سنی نوجوانان و جوانان قرار دارند، بانوان هم 65 تا 70درصد افراد معتکف را تشکیل می دهند.
وی پیش بینی کرد: امسال تعداد معتکفان در استان سمنان به بیش از 10هزار نفر برسد.
وی با اشاره به تشکیل 24 کمیته برای برگزاری هرچه بهتر مراسم اعتکاف گفت: هرچند مدیریت این آیین بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی است، اما حرکت ها به سمت مردمی کردن این آیین معنوی توسط خود مردم است .
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از اعتکاف با عنوان عبادت شخصی یاد کرد و گفت: تلاش داریم آنها برای خود برنامه ریزی کنند هرچند این نهاد برنامه هایی را پیش بینی کرده است.
وی برنامه های پیش بینی شده را طرح زلال قرآنی، حلقه معرفت، مشاوره دینی و مذهبی، پاسخگویی به مسایل شرعی و سه هزار ختم قرآن به یاد سه هزار شهید استان سمنان ذکر کرد.
پایان پیام/
نظر شما