به گزارش خبرگزاری شبستان: دکتر سید موید علویان دبیرکنگره بین المللی هپاتیت تهران با اعلام تاریخ برگزاری ششمین کنگره هپاتیت تهران در سالن همایشهای رازی از۶تا۸ خرداد جاری گفت: در گذشته شیراز مرکز پیوند کبد بود ولی هم اکنون در مشهد، اصفهان، تبریز، تهران و کرمان هم مراکز پیوند راه افتاده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۰ پنل ویژه در این کنگره برگزار می شودگفت:۲پنل ویژه پرستاران و پنل ویژه دندانپزشکان از مهمترین پنل های این دوره برای همکاران ما است همچنین یک جلسه عمومی نیز برای عموم مردم و علاقمندان این حوزه برگزار می شود تا آنها آشنایی بیشتری با هپاتیت داشته باشند.
وی با بیان اینکه برای داشتن جامعه سالم مردم باید آگاه باشند گفت: آگاهی مردم در خصوص بیماریها می تواند باعث عدم گسترش آنها شود مثلا آرایشگاهها سهم زیاد در حفظ سلامت جامعه دارند.
علویان از اعطای جوایز کوثر و یاس به محققان برتر خبر داد و گفت: پنجمین جایزه کوثر به محقق برجسته خارجی و اولین جایزه یاس به دانشجوی برتر در زمینه علم هماتولوژی اعطا خواهد شد.
دبیر اجرایی ششمین کنگره بین المللی هپاتیت تهران با اشاره به اینکه تمام جوایز کوثر باتوجه به شاخص های در نظرگرفته به محققان خارجی تعلق گرفت، گفت: پنجمین جایزه کوثر نیز به یک محقق حارجی که 40 سال در این راه تلاش کرد، تعلق می گیرد.
علویان با بیان اینکه خوشبختانه از سال 73 که واکسن هپاتیت B برای نوزادان و افراد پرخطر اجباری شد گفت: توانستیم شیوع این هپاتیت را به زیر 2 درصد کاهش دهیم اما تنها در دو استان گلستان و سیستان و بلوچستان هنوز این مشکل وجود دارد. چرا که میزان دربرگیری این بیماری در این دو استان از ابتدا بالا بود.
وی افزود: اکنون یک میلیون و 400 هزار نفر مبتلا به هپاتیت B هستند اما افرادی هم هستند که هنوز شناسایی نشده اند.و درحال حاضر مبتلایان به هپاتیت c کم هستند و نیم درصد در جمعیت عادی داریم اما بیشتر در معتادان تزریقی، هموفیلی، تالاسمی و دیابتی این بیماری زیاد است.
پایان پیام/
نظر شما