حفظ و اداره مساجد به صورت مردمی از نعمت های دین اسلام است

استاندار کهگیلویه وبویراحمد، موفقیت و اجرای مطلوب برنامه‌ های مذهبی را در گروی همدلی دانست و گفت: حفظ و اداره مساجد به صورت مردمی نعمت بزرگ دین مبین اسلام است.

مهندس قوام نوذری، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مسجد محوری را یکی از شعارهای اصلی دولت عنوان کرد و به خبرنگار شبستان گفت: همه مسئولان به ‌ویژه دستگاه‌ های فرهنگی باید به ترویج فرهنگ مسجدسازی کمک کنند تا زمینه مشارکت مردم و خیرین در این خصوص بیشتر شود.


نوذری افزود: با توجه به پراکندگی روستاها و نیاز بالای این استان به مسجد، لازم است در ایجاد و تاسیس انجمن‌ های فعال و بانک اطلاعاتی متشکل از خیرین استانی، کشوری و خارج از کشور تلاش کرد.


وی ابراز داشت: برای تقویت جامعه و گرایش جوانان به سمت فضای معنوی، آموزه ‌های دینی و ارزش ‌ها باید نسبت به توسعه مساجد، حسینیه ها‌، مصلی، کانون ‌ها و مراکز علوم و معارف قرآنی نیز تلاش کنیم.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: اهمیت و نقش تعالیم دین اسلام در باب علم، دانش، تربیت و پرورش فرزندان در مقطع پیش از تولد تا کهولت و مرگ برای تعالی و سعادت بشر آمده است و برای به‌ کارگیری این جایگاه ارزشی باید فعالیت‌ها را از خانه شروع کرد که زیر‌بنای جامعه است.


وی با بیان اینکه کارخانه انسان ‌سازی که امام راحل به آن اشاره فرمود‌ند با پیوند خانه، مسجد و مدرسه محقق می ‌شود، تصریح کرد: برای تقویت بنیه دینی، اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی در جامعه باید جوانان را ضمن تربیت در خانه‌ ها در مساجد نیز رشد و پرورش معنوی داد و سپس در مدارس به آموزش آنها پرداخت.


نوذری عنوان کرد: بعد از خانه، مسجد مهم ‌ترین جایگاه پرورش اسلامی و اخلاقی بوده و جایگاهی است که می‌توان در آن جامعه را از عصاره ارزش‌ ها و تعالم دین پربار کرد.


وی اظهار داشت: باید زمینه را به گونه ‌ای فراهم کرد تا فرزندان از سن هفت سالگی به بعد، مسجد را بهترین محل برای رشد، ترقی و تعالی خود بدانند.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد، تقویت فرهنگ اقامه نماز و جاری کردن روح نماز در بین عموم جامعه، مدارس، ادارات و همه بخش‌ها را نیازمند تلاش بخش ‌های فرهنگی به ‌خصوص حوزه‌ های علمیه دانست و گفت: ضروری است با فراهم کردن ابزار و امکانات، این موضوع مهم را در اولویت برنامه ‌ها قرار دهیم.


نوذری ادامه داد: از مجموع دو هزار و 206 روستا در این استان، بیش از 700 روستا فاقد مسجد بوده که نیاز به مشارکت بیشتر خیرین و دستگاه‌های مرتبط و موسسات خیریه در این خصوص است.


وی یادآور شد: در مجموع به بیش از هزار باب مسجد در نقاط شهری و روستایی این استان نیاز بوده که لازم است در این راستا حرکتی سازنده و جهادی کرد.


به گفته استاندار کهگیلویه وبویراحمد، در این استان 340 بقاع متبرکه وجود دارد که بنای بسیاری از آنها در دست مرمت، نوسازی و یا در حال تکمیل شدن است و انتظار کمک‌ بیشتری از سوی خیرین و مردم می ‌رود.

 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 45475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha