به گزارش خبرگزاری شبستان در قزوین، سید عبدالحمید احمدی شب گذشته (8 اردیبهشت) در همایش فرهنگ جوانی و جوان فرهنگی که در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، بیان کرد: یکی از نعمت های بزرگ که نصیب ما شده حضور علما و دانشمندان بزرگ است که باید از سرچشمه زلال علم و معرفت این افراد به نحو مطلوبی بهره مند شویم.
وی ادامه داد: کشور ایران دارای فرهنگی غنی و سرشار از معرفت و زیبایی است همچنین عالمان و فرهیختگانی در این کشور زندگی می کنند که مروجان این فرهنگ هستند و اگر امروز ملت ایران به عنوان ملتی فرهنگی در دنیا شناخته شده به پشتوانه وجود این نعمت ها است که باید قدرشناس آن باشیم.
معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش وزارت ورزش و جوانان کشور افزود: ما در بعد عقیدتی نیازمند شناخت و کسب معرفت لازم در مورد فرهنگ دینی و اعتقادی هستیم تا با تأسی از این فرهنگ بتوانیم زندگی سالم و موثری را برای خود و جامعه فراهم سازیم.
وی خطاب به دانشجویان عنوان کرد: شما دانشجویانی که در سنگر دانشگاه حضور دارید در مسیری گام نهاده اید که آینده مدیریتی کشور در بخش های مختلف، در دستان توانمند شما است بنابراین هر چه خود را بیشتر به علم و دانش مجهز کنید به همان نسبت نیز خدمت موثرتری برای کشور خواهید داشت.
احمدی تأکید کرد: جوانی فرصتی مغتنم ولی زودگذر است و باید قدر این فرصت ها را بدانید و تلاش کنید که در دوران تحصیل همراه با افزایش سطح علمی، از سایر بخش ها غافل نشوید و بدانید هدف های کوچک انسان را به جایگاه رفیع نمی رساند به همین دلیل یکی از ویژگی های افراد موفق این است که هدف های خود را بزرگ می بینند.
وی تصریح کرد: ورزش هیچگاه نمی تواند به تنهایی یک هدف باشد ولی اگر به درستی از آن استفاده کنیم می تواند به ما برای داشتن زندگی خوب و موفق یاری رساند.
معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش وزارت ورزش و جوانان کشور گفت: هدف انسان پیشرفت، رشد و رسیدن به کمال است و ورزش به عنوان یک ابزار می تواند بسیار مفید باشد البته منظور این معنا نیست که کار قهرمانان ورزشی که به قله موفقیت رسیده اند، فاقد ارزش است.
وی خاطر نشان کرد: هدف اصلی رشد قابلیت هایی است که با یک اراده قوی و محکم امکان عملی کردن کارهای دشوار را ممکن می سازد از این رو ورزش می تواند در خدمت رشد کمال و تعالی بشر باشد.
احمدی با اشاره به اهمیت مباحث فرهنگی اظهار کرد: در مورد بحث فرهنگ جوانی و جوان فرهنگی میتوان بسیار سخن گفت ولی نکته قابل تأمل این است که در حوزه مسائل فرهنگی باید در یک مسیر متعادل و به دور از افراط و تفریط حرکت کرد.
وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ، شناخت فرهنگ از اهمیت بسزایی برخوردار است تا بتوان در مورد فرهنگ جوانی و جوان فرهنگی آگاهانه سخن گفت.
معاون فرهنگی، آموزش و پژوهش وزارت ورزش و جوانان کشور اعلام کرد: پایه ای ترین لایه فرهنگ و بخش زیرین و اصلی فرهنگ، اعتقادات و باورهایی است که در هر فرد شکل گرفته هر چه در بخش پایه ای فرهنگ دارای قوت بیشتری باشیم به همان نسبت نیز در حوزه فرهنگ موثر و قوی تر می توان وارد عمل شد.
وی گفت: در بخش آموزش، همه نهادها از جمله خانواده، مدرسه، مساجد و هر جا که فعالیت های آموزشی انجام می شود باید لایه های زیرین فرهنگی که مبتنی بر اعتقادات و باورهای ماست مستحکم کنند که در این صورت در هیچ مقطعی نگرانی ایجاد نخواهد شد.
احمدی یادآور شد: در بخش مباحث فرهنگی همه نهادهای مسئول باید بدانند و آگاهانه و با داشتن علم کافی وارد میدان عمل شوند که در غیر این صورت نتایج معکوسی حاصل می شود.
پایان پیام/
نظر شما