گسترش همکاری میان مجموعه ستاد عالی کانون های مساجد و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه

خبرگزاری شبستان: تفاهم نامه گسترش همکاری میان مجموعه ستاد عالی کانون های مساجد و دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در نشست مسئولان ستادی واستانی کانون های مساجد به امضا رسید.

 به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان، گردهمایی مسئولان ستادی و استانی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور امروزسه شنبه هشتم اردیبهشت در محل ستاد عالی کانون های مساجد کشور برگزار شد.

 

  در این نشست تفاهم نامه همکاری میان مجموعه ستاد عالی کانون های  فرهنگی هنری مساجد و  دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به منظور گسترش همکاری های فی مابین به امضا رسید.

 

بنابراین گزارش، حجت الاسلام روستا آزاد، معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در این نشست گفت: اعزام مبلغ از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در ۱۶ مناسبت صورت می گیرد اما دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در سه حوزه ماه مبارک رمضان، تابستان و  ماه محرم اعزام های اصلی را انجام می دهد.

 

 

وی بیان کرد: اعزام مبلغ تابستانی ۱۶ سال است  که در دستور کار دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم است که بر این اساس ما مبلغین را بر اساس تقاضای سازمان تبلیغات در اختیار سازمان تبلیغات اسلامی قرار می دهیم و قریب یک هزار نفر بر اساس طرح تابستانی برای برگزاری دوره، اردو، کلاس ، تربیت مربی کودک و نوجوان در اختیار سازمان قرار می گیرد. ظرفیت ستاد عالی کانون ها و کانون های مساجد ظرفیت خوبی است که ما می توانیم بخشی از مبلغین  طرح تابستانی را در اختیار این مجموعه قرار دهیم.

 

حجت الاسلام روستا آزاد با اشاره به گسترش همکاری ها با ستاد عالی گفت: بر این اساس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم مبلغینی که توانمندی خاص دارند را در اختیار مجموعه ستاد عالی کانون های مساجد کشور قرار می دهد تا برنامه های مورد نظر این مجموعه را در مساجد برگزار کنند و از طرفی ستاد عالی کانون های مساجد کشور هم موظف است از مبلغینی که دراختیار دارد بیشترین بهره برداری را داشته باشد.

 

وی بحث بشیران جوانان را از دیگر ظرفیت های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برشمرد و تصریح کرد: این طرح در امتداد طرح چهره به چهره است که توسط ستاد عالی کانون های مساجد کشور پیگیری می شود که می توان از این ظرفیت نیز در گسترس همکاری ها بهره برد.

 

وی به بهره گیری از نخبگان تبلیغی اشاره کرد و گفت: قریب 300 نفر از مبلغین که اساتید حوزه و منبری های سطح بالا هستند، در قالب مبلغین برتر ساماندهی شده اند که می توان از این ظرفیت هم در استان ها استفاده شود و در این راستا، هماهنگی بهره گیری از این نخبگان تبلیغی توسط دفتر تبلیغات اسلامی صورت می گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه بحث آموزش دوره های کوتاه مدت و بلند مدت در بحث های عرفان های نوظهور و وهابییت توسط دفتر تبلغات اسلامی در برخی از استان ها صورت گرفته است که این دوره ها در کانون های مساجد هم برگزار شده است، گفت:  در عین حال دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، آمادگی برگزاری این دوره ها را در استان های متقاضی دارد.

 

وی اظهار کرد: تربیت فعالین فرهنگی یکی دیگر از اقداماتی است که در روستا هایی که کانون فرهنگی هنری و روحانی نیست، صورت می گیرد که باید گفت این  طرح، طرح موفقی است با کمترین هزینه خدمات فرهنگی ارایه می دهد و در این زمینه نیز ما می توانیم با ستاد عالی کانون ها همکاری داشته باشیم.

 

 در ادامه این نشست حجت الاسلام موسوی، مسئول اعزام مبلغین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه  گفت: 19 اردیبهشت ثبت نام مبلغین طرح هجرت آغار می شود و پنجم و ششم خرداد ماه نشست های علمی کاربردی برای مبلغین در قم برگزار می شود.

 

وی برگزاری دوره های سیر مطالعاتی،  معارف اسلامی، قصص قرآن برای کودکان و نوجوانان، مسابقات فرهنگی و ورزشی و نیز حلقه های معرفتی، مسیر قرآن، جلسات پرسش و پاسخ و برگزاری اردو برای شرکت کنندگان را ازجمله مباحثی دانست که در این دوره ها برای مبلغین ارایه می شود.

 

 در ادامه نشست جعفری،مسئول تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه فضای مجازی  بخشی از زندگی امروز ما را تشکیل می دهد، بیان کرد: می توان امروز از ظرفیت فضای مجازی برای تقویت باورهای دینی جوانان استفاده کرد.

 

وی گفت: کانون های  فرهنگی هنری مساجد امروز می توانند در فضای مجازی جوانان را هدایت کنند که گمراه نشوند و به راحتی می توان  در فضای مجازی برای جوانان در نشر و ترویج معارف دینی برنامه ریزی داشت و نقش تاثیرگذاری ایفا کرد.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 454508

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha