به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، زهرا ساعي، مشاور استانداردر جلسه مشاوران امور بانوان فرمانداري ها ضمن تبريك اعياد پيش رو و فرا رسيدن ماه رجب گفت:سال گذشته را با فراز و نشيب هايي در حوزه امور زنان گذرانديم و از جمله اقدامات مهم انجام شده تكميل بانك اطلاعات مربوط به هر 16 شهرستان بود.
وي با اشاره به پيشنهاد دفتر امور بانوان وزارت كشور مبني بر برنامه ريزي كاري بعد از تعيين وضعيت بودجه امور بانوان گفت: پيشنهاد مي شود سهمي از بودجه را كارگروه امور بانوان به عهده گرفته و سهمي را دستگاه هاي اجرايي متقبل شوند تا براي انجام اموري كه خارج از موضوعات هماهنگي و مديريتي به بودجه نياز دارد با مشكل رو به رو نشويم.
ساعي ادامه اجراي طرح توانمندسازي زنان سرپرست خانوار را از برنامه هاي امسال برشمرد و گفت: سال گذشته 8 هزار زن سرپرست خانوار در استان شناسايي شدند و فاز دوم طرح، براي توانمندسازي آنها به اجرا رسيد و امسال در مرحله اتمام فاز دوم و ارايه توانمندي آنها قرار خواهيم گرفت.
مشاور استاندار در امور بانوان افزود: مشاركت مردم در راه اندازي واحدهاي توليدي در روستاها از جمله ديگر اهداف اساسي دفتر امور بانوان در سالجاري است كه شيوه نامه آن به دفاتر امور بانوان فرمانداري ها ابلاغ شده است.
وي ادامه داد:قول حمايت هاي مالي اين طرح داده شده است و با تامين بودجه آن مراحل عملياتي پيش خواهد رفت.
ساعي تقويت كانون هاي استان تهران را از ديگر برنامه هاي محوري دفتر امور بانوان در سال 94 دانست و گفت:سال گذشته شناسنامه اي از كانون هاي مستقر در استان تهيه شد كه براي برنامه ريزي ها چندان مطلوب نبود و لازم است با حمايت هايي كه انجام مي شود در هر شهرستان كانون هاي فعال شناسايي شوند.
وي افزود:تلاش ما اين است كه زنان فعال هر شهرستان شناسايي شوند و اگر كانوني در آن نقطه وجود ندارد از آنها براي ايجاد كانون هاي جديد كمك گرفته شود.
ساعي عنوان كرد:ايجاد بازارچه هاي فروش محصولات بانوان توانمند از ديگر برنامه هاي كاري در سال جديد است و درصدد هستيم بازارچه هاي دايمي با اين منظور به خصوص در روستاها راه اندازي كنيم تا با شناسايي محصولات، امكان راه اندازي بازارچه ها در نقاط مختلف استان فراهم شود.
مديركل دفتر امور بانوان استانداري گفت: در روستاهاي استان تهران بانوان توانمند بسياري وجود دارد كه در سفر به شهرستان ها در يافتيم اين افراد به راحتي قابل شناسايي هستند تا در چرخه توليد و عرضه محصولات با حمايت بخش هاي مختلف شروع به كار كنند.
وي ادامه داد: يكي از مشكلات اساسي بانوان توانمند روستاها، تهيه مواد اوليه با كيفيت است كه لازم است با همكاري بخش هاي مختلف و دستگاه هاي ديگر حمايت از اين قشر قوت بگيرد.
ساعي با تاكيد برلزوم حمايت از زنان كارآفرين در شهرستان ها و روستاهاي استان گفت:استانداردسازي و برند سازي از جمله اموري است كه كمتر به محصولات توليدي بانوان توانمند اختصاص يافته است درحاليكه اين ظرفيت در توانمندي هاي بانوان به خصوص در روستاها به خوبي ديده مي شود.
مشاور استاندار، توجه به موضوعات طرح تعالي و تحكيم خانواده،محيط زيست و كم آبي،ورزش و اوقات فراغت،پيشگيري از اعتياد و آسيب هاي اجتماعي و افزايش مهارت هاي زندگي را از ديگر طرح هاي موضوعي مورد نظر دفتر اموربانوان استانداري براي بررسي و اجرا در سال جديد عنوان كرد.
وي از مشاوران امور بانوان فرمانداري ها خواست تا پيشنهادات خود را در زمينه نحوه اجراي برنامه هاي مورد نظر در سال جديد ارايه دهند.
ساعي ضمن تاكيد بر حمايت همه جانبه از سمن ها و سازمان هاي مردم نهاد فعال در سطح استان و شهرستان ها گفت:وجود اين تشكل ها به نحو مطلوبي در تسهيل انجام امور تاثيرگذارند به خصوص آنكه استانداري تهران نگاه ويژه اي به آنها دارد.
وي در پايان بر لزوم شناسايي بانوان باسواد و داراي مهارت خاص در روستاهاي استان تهران تاكيد كرد و گفت:در سفر به شهرستان هاي استان تهران با تعداد زيادي از بانوان توانمند كه مهارت هاي ويژه اي دارند آشنا شديم.آنها ظرفيت زيادي براي توليدات محصولات و كارآفريني دارند و لازم است حمايت ها به شكل مشاوره و راهنمايي از اين افراد به عمل آيد.
پایان پیام/
نظر شما