به گزارش خبرنگار شبستان، حسین نوش آبادی، سخنگوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز هشتم اردیبهشت ضمن تبریک ولادت امیرالمومنین نکاتی را برای یادآوری و تذکر به اهالی رسانه اظهار داشت.
نوش آبادی گفت: معتقدیم وابستگی مستقیم مطبوعات به دولت به اصل آزادی و شغلی رسانه ها لطمه می زند، دولت به اصل 24 قانون اساسی که بر اصل آزادی مسئولانه مطبوعات تاکید دارد، احترام می گذارد.
وی با بیان اینکه مطبوعات و رسانه ها باید در جهت روند تکاملی انقلاب و در خدمت اشاعه فرهنگ ایرانی اسلامی قرار گیرند، عنوان کرد: در این زمینه باید رسانه ها از برخورد اندیشه های متفاوت بهره گیرند و از اشاعه و ترویج مسایل تخریبی و ضد فرهنگی پرهیز کنند.
سخنگوی وزیر ارشاد بر عدم انتشار محتوای الحادی و مخالف موازین اسلامی و اهانت به اسلام و مقدسات آن و همچنین عدم تخریب هویت ملی و تمسخر باورها، آیین ها و زبان های قومی و واقعیت های دینی تاکید کرد و افزود: تمسخر، روح وطن پرستی را تضعیف می کند و ایجاد روحیه یاس و خودباختگی و واگرایی از مصادیق تخریب هویت ملی و اسلامی است.
وی عدم ترویج مادی گرایی فلسفی و اخلاقی و جریان های فکری مخالف با اسلام، عدم ترویج ناهنجاری های اجتماعی و اشاعه خرده فرهنگ هایی مغایر با فرهنگ ایرانی اسلامی، عدم تبلیغ فرقه های انحرافی، عرفان های کاذب و سبک های زندگی مخالف با شریعت اسلامی و ترویج و تبلیغ عقاید و نمادهای فرقه های ضاله مانند بهاییت، وهابیت، سلفی گری و شیطان پرستی را از سوی رسانه ها مورد تاکید قرار داد.
نوش آبادی با اشاره به ضرورت عدم اشاعه منکرات و محتوای خلاف اخلاق و عفت عمومی و عدم تضعیف نظام خاطرنشان کرد: طبق اصل 9 قانون اساسی در جمهوری اسلامی ایران آزادی و استقلال وحدت و تمامیت ارضی کشور از هم تفکیک ناپذیرند و حفظ آنها وظیفه دولت و آحاد ملت است، هیچ فرد و گروه و مقامی حق ندارد به نام استفاده از آزادی به استقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، نظامی و تمامیت ارضی ایران خدشه ای وارد کند و هیچ مقامی حق ندارد به نام استقلال، آزادی های مشروع را هرچند با وضع قوانین سلب کند.
سخنگوی وزیر ارشاد عدم تبلیغ نظام های استکباری و سلطنتی و گروه های معارب و غیرقانونی، اخلال در وحدت و همبستگی ملی و انسجام اسلامی، توهین، تخریب و افترا و هجو نسبت به اشخاص حقیقی و حقوقی را مورد تاکید قرار داد.
وی تصریح کرد: رسالت مطبوعات و رسانه ها در نظام جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر روشن ساختن افکار عمومی و بالا بردن سطح معلومات و دانش مردم، حمایت از منافع ملی و حقوق مردم، حفظ و تحکیم همبستگی ملی، مبارزه با مظاهر فرهنگ اصیل اسلامی، گسترش فضایل اخلاقی، پیشبرد اهداف تاکیدشده در قانون اساسی و تلاش برای مرزبندی های کاذب و قرار ندادن اقشار جامعه در مقابل هم است.
نوش آبادی اظهار داشت: بر اساس قانون حق دسترسی آزاد به اطلاعات از حقوق شهروندی و حقوق بنیادین بشری است که در اسناد ملی و بین المللی به رسمیت شناخته شده بر اساس آن هر شهروند حق دارد با استفاده از مطبوعات و سایر رسانه ها به درست ترین اخبار داخلی و خارجی و تحولات جهانی دسترسی داشته باشد.
وی همچنین یادآور شد: امیدوارم قانون حق دسترسی آزاد به اطلاعات که قبلا آیین نامه آن توسط دولت به مجلس ارایه شده هرچه زودتر اجرایی شود.
پایان پیام/
نظر شما