بازار تکدی گری با آموزش و آگاهی به مردم برچیده می شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست اداره کل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان گفت: بازار کسب و کاری که متکدیان برای خود ایجاد کرده اند تنها از طریق آموزش و آگاهی بخشی به مردم برچیده می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان و به نقل ازدفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گیلان، یونس رنجکش، سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان، روز گذشته(6اردیبهشت) در کمیته ساماندهی متکدیان استان گیلان اظهارکرد: نیازمندان واقعی هیچگاه برای رفع نیازهای خود به سمت مردم دستان خود را دراز نکرده و با شیوه‌های مختلف سعی در برانگیختن عواطف و احساسات آنها نمی‌کنند.

وی افزود: افرادی که در انظار عمومی با شیوه‌های مختلف سعی در تحریک عواطف انسان دوستانه مردم را دارند، اشخاصی حرفه‌ای هستند که یا بصورت فردی و یا با عضویت در باندهای تکدی گری اقدام به دریافت کمک از مردم می‌کنند.

رنجکش با اشاره به اینکه بسیاری از این افراد از نظر سلامت جسمی دارای بیماری‌های مختلف می هستند اذعان کرد: یکی از تهدیدات جدی حضور این افراد در مجامع عمومی و ارتباط با مردم از طریق داد و ستدهای مالی که انجام می‌گیرد، سرایت انواع بیماری‌ها حتی از نوع حاد آن است که این موضوع بر اساس آزمایش‌هایی که از سوی پزشکان به مراکز درمانی انجام شده، مورد تایید واقع شده است.

دبیر کمیته ساماندهی متکدیان استان گیلان ضمن تاکید بر آگاهی بخشی به مردم از سازمان‌ها، افراد و اشخاص مطلع در حوزه فعالیت‌های اجتماعی خواست تا با شیوه‌های مختلف مرتبط با تخصص خود جامعه را با آسیب‌های حضور متکدیان و کمک به آنان آشنا کند.

رنجکش اظهار داشت: در کنار چهره نازیبایی که متکدیان در شهرها از خود بروز می‌دهند و ناهنجاری‌های تولید شده در این زمینه تهدید سلامت مردم از مهم‌ترین دغدغه‌هایی است که پزشکان و مسئولان درمانی استان می‌توانند با اطلاعاتی که به مردم از این خطرات و تهدیدات می‌دهند نسبت به رفع معضل تکدی گری کمک کنند.

وی در این جلسه با اشاره به اینکه استان گیلان بواسطه فرهنگ مردم آنکه برخوردار از حس انسان دوستانه می‌ باشد و همچنین بعنوان استان گردشگر پذیر یکی از کانون‌های مورد توجه متکدیان حرفه‌ای است که حتی از سایر نقاط کشور هم در آن حضور می‌یابند.

به گفته رنجکش باید با اقدامات فرهنگی و برخوردهای لازم بازار کسب و کار متکدیان در استان جمع آوری شود.

وی ادامه داد: تکدی گری از نظر قانون جرم محسوب شده و متخلفان از سوی ضابطین و مراجع قضایی تحت تعقیب قرار می‌گیرند.

وی در این جلسه از دستگاه‌های اجرایی عضو خواست تا برنامه‌های خود را در قالب بسته‌های تعریف شده و قابل انجام بویژه در حوزه فرهنگسازی به اداره کل اموراجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان تا پایان ادریبهشت ماه ارسال کنند.

پایان پیام/

 

کد خبر 454020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha